Αυτές είναι οι 8 πιο τρομακτικές νεροτσουλήθρες του κόσμου!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τι πιο όμορφο (εκτός από τις διακοπές βέβαια) από μια Κυριακή στις… νεροτσουλήθρες; Τα water parks είναι δροσιστικά, χαλαρωτικά και σίγουρα διασκεδαστικά.

Αν πάντως η περιπέτεια σας ανεβάζει την αδρεναλίνη και είστε τολμηροί, τότε έχουμε να σας προτείνουμε μερικά water parks που σίγουρα θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε!

Insano (Beach Park, Βραζιλία) Βρίσκεται 55 μίλια νότια της Φορταλέζα και το επισκέπτονται όσοι χρειάζονται μια γερή δόση… αδρεναλίνης. Κάποτε υπήρξε η ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου με μήκος 42 μέτρα.

Brain Wash (Wet ’n’ Wild Water Park, Φλόριντα) Η «βόλτα» αυτή είναι σίγουρο ότι θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς θα σας συνοδεύσουν ήχοι, βίντεο και φώτα, αλλά και μία κάθετη κατάβαση 16 μέτρων που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει γρήγορα.

Aqualoop (Terme 3000 Adventure Pool Complex, Σλοβενία) Εδώ βρίσκεται μία από τις πιο γρήγορες τσουλήθρες του κόσμου. Περιλαμβάνει μία στροφή 360 μοιρών που σίγουρα θα μπερδέψει τις αισθήσεις σας καθώς κατεβάινετε.

Faser (Galaxy Erding, Γερμανία) Το Erding είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται λίγο έξω από το Μόναχο. Κατά την κατάβασή σας, θα πιάσετε ταχύτητα 72 χλμ/ώρα.

Jumeirah Sceirah (Wild Wadi Waterpark, Ντουμπάι) Στην καρδιά του Ντουμπάι βρίσκεται αυτό το απίστευτο water park. Έχει σημεία ειδικά σχεδιασμένα για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, αλλά το Jumeirah Sceirah σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Στην κατάβασή σας θα φτάσετε τα 80 χλμ/ώρα.

Summit Plummet (Disney’s Blizzard Beach, Φλόριντα) Είναι γνωστό πως η κατάβαση στο Disney’s Blizzard Beach θα σας κάνει να φτάσετε τα 96 χλμ/ώρα. Αν θέλετε, όμως, μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα ταχύμετρο και να ξέρετε ακριβώς την ταχύτητά ανά πάσα στιγμή.

The Scorpion’s Tail (Noah’s Ark Waterpark, Ουισκόνσιν) Το πάρκο βρίσκεται 55 μίλια βόρεια του Μάντισον. Αν βρεθείτε εκεί θα κατέβετε 122 μέτρα τσουλήθρας σε 5 με 8 δευτερόλεπτα.

Leap of Faith (Atlantis Paradise Island, Μπαχάμες) Από τα 18 μέτρα στον αέρα, οι θαρραλέοι θα περάσουν μέσα από ένα σωλήνα που περιτριγυρίζεται από μια λίμνη με καρχαρίες!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss