Η Alicia Vikander ντύνεται….Lara Croft.! (φωτό.)

 

Η Lara Croft, πρωταγωνίστρια της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Tomb Raider της Square Enix, πού μετά την έκδοση του πρωτότυπου Tomb Raider το 1996 αποτέλεσε μια κερδοφόρα σειρά, μετατράπηκε στήν πιο αναγνωρίσιμη μορφή σε βιντεοπαιχνίδι, ενώ γιά πολλούς θεωρείται καί ως ένα σύμβολο του σεξ.!

Η Lara Croft αποτέλεσε το υπόβαθρο για την δημιουργία δύο μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών με πρωταγωνίστρια την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie στις οποίες υποδύεται την ηρωίδα. Οι ταινίες προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες με τούς τίτλους Lara Croft: Tomb Raider το 2001 και Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life το 2003. Η πρώτη ταινία υπήρξε μια τεράστια εμπορική επιτυχία.

14 χρόνια μετά τήν τελευταία της περιπέτεια, ήρθε η σειρά τής βραβευμένης με Όσκαρ ηοθποίου Alicia Vikander, να υποδυθεί την όμορφη, έξυπνη και αθλητική Βρετανίδα αρχαιολόγο.Η 28άχρονη Σουηδέζα, που απέσπασε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία The Danish Girl του Tom Hooper, θα διαδεχθεί την Angelina Jolie στη νέα ταινία, παραγωγής Warner Bros., MGM και GK Films.Το φίλμ θα είναι βασισμένο στό reboot παιχνίδι τού 2013 Tomb Raider.Η ιστορία εξερευνά την έντονη και σκοτεινή ιστορία της Lara και την μεταμόρφωση της από μια φοβισμένη γυναίκα σε σκληροτράχηλη μαχήτρια.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας, θα αναλάβει ο 43άχρονος Νορβηγός σκηνοθέτης Roar Uthaug ο οποίος έχει ήδη κάνει επιτυχία στη χώρα του με τήν περιπέτεια καταστροφής The wave (Bølgen).

Μαζί με τήν Alicia Vikander, πρωταγωνιστούν επίσης οι Walton Goggins, Daniel Wu (Warcraft) καί ο Dominic West (The Wire, 300).H ταινία έρχεται στούς κινηματογράφους στίς 16 Μαρτίου 2018.

 

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss