To Altered Carbon είναι η ακριβότερη σειρά, όλων των εποχών και είναι …του Netflix (trailer)

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι αν υπάρχει μία εταιρεία που με την επιτυχία της “ανέτρεψε ισορροπίες” στην αγορά της θέασης ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, αυτή είναι η Netflix.

Κάθε χρόνο ο Δικτυακός κολοσσός επενδύει όλο και πιο πολλά χρήματα στις δικές του παραγωγές, ανταγωνιζόμενος πλέον ευθέως τα μεγάλα κανάλια, προσελκύοντας παράλληλα σπουδαίους δημιουργούς, ερμηνευτές, αλλά και έξυπνες ιδέες.

Αυτό όμως που έκανε με την νεα του και sci-fi σειρά του ξεπέρασε κάθε φαντασία …μέχρι την επόμενη. Το Altered Carbon, του οποίου το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, γίνεται και επίσημα η ακριβότερη σειρά του, αλλά και τις πιο ακριβές που έγιναν ποτέ, με budget ανω των 150 εκ. δολαρίων!

«Η ιστορία εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή απο το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γή.»

Με ενα στύλ καθαρά κινηματογραφικό (που θυμίζει έντονα Blade Runner) παρά τηλεοπτικό, η σειρά η οποία είναι βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick, φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά στο είδος του sci-fi καθώς εκτός των άλλων θα είναι και R-Rated …όπου όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Το σενάριο είναι της “δικιάς” μας, Laeta Kalogridis, η οποία θα είναι και μια απο τούς παραγωγούς της σειράς, ενω ενα απο τα επεισόδια (και μάλιστα το πρώτο), σκηνοθετεί ο Miguel Sapochnik, ο οποίος μας έχει χαρίσει δυο απο τα καλύτερα επεισόδια απο το Game of Thrones, τα Battle of the Bastards και The Winds of Winter.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Takeshi Kovacs, έχουμε τον Joel Kinnaman (The Killing, House of Cards, Robocop), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Purefoy (The Following), Martha Higareda (Royal Pains) και πολλοί άλλοι.

Το «Altered Carbon» θα ξεκινήσει να στριμάρεται απο το Netflix στις 2 Φεβρουαρίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss