American Made: CIA, ναρκωτικά, ξέπλυμα χρημάτων… ο Tom Cruise είναι ο άνθρωπός σου (trailer)

Στα 55 του χρόνια, ο Tom Cruise, μόνο “τεμπέλης” δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ανάμεσα στα γυρίσματα του νέου Mission Impossible 6 και το reboot της Μούμιας, η οποία έρχεται στούς κινηματογράφους στίς 15/6…

ο αεικίνητος super-star, συνεργάζεται ξανά με το Doug Liman (Edge of tomorrow) και πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια/κωμωδία American Made.

Στο American made, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ο Tom Cruise υποδύεται τον Barry Seal, έναν πιλότο της TWA, ο οποίος τη δεκαετία του 80 ενεπλάκη σε εμπόριο ναρκωτικών,  στρατολογήθηκε από τις αμερικανικές υπηρεσίες και έφτασε στο σημείο να συνεργαστεί με τον Pablo Escobar και τα καρτέλ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Ο Seal είναι ο υπεύθυνος μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία της CIA, αυτής που γέννησε το καρτέλ Medellin και πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο Ιράν-Contra, του μεγαλύτερου μετά τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έφτασε και στον εκβιασμό του Ρίγκαν και της οικογένειας Μπους.

Πρόκειται για ένα μείγμα δράσης και κωμωδίας σ΄ έναν κόσμο παρανομίας γεμάτο κοκαΐνη και όπλα και έναν Cruise σε μεγάλη φόρμα (και σε κάτι διαφορετικό).

Τον Tom Cruise πλαισιώνουν οι: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones και Jayma Mays, ενω η παραγωγή ανήκει στον Οσκαρικό Brian Grazer.

Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Αμερική και Κολομβία και η επίσημη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Απολαύστε το γεμάτο ενέργεια και ρυθμό trailer…

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss