Αναμονή τέλος – Το νεο trailer του Star Wars: The Last Jedi είναι απλά… επικό (!)

Όλοι οι Jedi πρέπει να πεθάνουν! Με αυτά τα αινιγματικά λόγια, τελειώνε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας , με τίτλο The Last Jedi.

 

H Disney και η Lucasfilm όμως δεν είχαν πεί την τελευταία τους κουβέντα (έστω και με καθυστέρηση… 5 μήνων !!) και δίνουν στήν δημοσιότητα ενα φανταστικό νεο trailer για το όγδοο Επεισόδιο του βασικού κορμού ταινιών Star Wars.

Το trailer παρουσιάστηκε, όπως και είχε ανακοινωθεί, στο ημίχρονο του Monday Night Football και όπως αναμενόταν προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Με τον Rian Johnson (Looper) στο σκηνοθετικό τιμόνι φυσικά περιμένουμε τα καλύτερα και τα ανατρεπτικότερα, οπότε όλα αυτά (και είναι πολλά), που βλέπουμε στο trailer είναι απλώς απλώς μια πρόγευση, με το trailer φυσικά να είναι εντυπωσιακό και να ενθουσιάζει. Μάλιστα, καταφέρνει κατά την διάρκειά του και με το κλείσιμό του να εκτοξεύει την προσμονή μας στα ύψη.

Είναι ήδη γνωστό ότι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του The Last Jedi, Rian Johnson, θα ξεκινήσει να λέει τη δική του ιστορία, ακριβώς εκεί που τελείωσε η ιστορία του The Force Awakens. Στήν ταινία, η οποία με την διάρκεια της… των 150 λεπτών!!, γίνεται η μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη;) τις σειράς, επιστρέφουν οι Mark Hamill ως Luke Skywalker (για 5η φορά), John Boyega και Daisy Ridley ως Finn και Rey, μαζί με τούς Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Andy Serkis και Lupita Nyong’o, ενώ θα προστεθούν οι Benicio del Toro και Laura Dern.

Το Star Wars: The Last Jedi αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου του 2017.

Χωρίς περαιτέρω λόγια απολαύστε το εντυπωσιακό trailer:

 

https://www.facebook.com/StarWarsGR/videos/2037032253201117/

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss