Ανατροπή στο MasterChef. Ποιοι παίκτες επιστρέφουν;

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε αίσθηση η αποχώρηση της Γωγούς, της παίκτριας που έφυγε έχοντας βρίσει μερικούς από τους συμπαίκτες της, επειδή δεν την υποστήριξαν στην δοκιμασία αποχώρησης.

Όμως η παραγωγή του MasterChef ετοιμάζει μία έκπληξη στην δεκάδα που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό, καθώς θα υποδεχτεί ξανά όχι έναν, αλλά έξι παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει ήδη από τον διαγωνισμό.

Φυσικά δεν θα μπουν και οι έξι στο παιχνίδι ξανά, αλλά θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν και πάλι μία θέση στο διαγωνισμό.

Πρόκειται για την Γωγώ, την Μάγκυ, τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, τον Μάριο Βραχάτη, την Νικολέτα Ταβουλάρη, τον Βασίλη Χατζόπουλο και τον Κωνσταντίνο Σεφερίδη.

Πάντως όπως φαίνεται από το τρέιλερ, πολλοί από τους παίκτες του Master Chef δεν χάρηκαν ιδιαίτερα που είδαν τους παλιούς τους συμπαίκτες με τους περισσότερους να νιώθουν μία δυσαρέσκεια που είδαν και πάλι την Μάγκυ.

Να σημειωθεί πως η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι η μόνη από όσους επέστρεψαν, η οποία είχε φύγει με δική της θέληση από τον διαγωνισμό, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε ο γιος της.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως κάποιος ή κάποιοι θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του Master Chef.

Και το επίσης σίγουρο είναι ότι οι παίκτες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι δεν πήραν καθόλου θετικά αυτή την εξέλιξη όπως θα δείτε στο βίντεο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss