Το Android Wear 2.0 επιτέλους θα διατεθεί στις αρχές Φλεβάρη

Μπορεί οι πωλήσεις smartwatches να είναι χαμηλότερες του αναμενόμενου, ωστόσο η Google συνεχίζει να πιστεύει στην κατηγορία και υπόσχεται να διαθέσει το Android Wear 2.0 μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Σύμφωνα με μία επιστολή που απέστειλε σε developers και δημοσιεύεται από το Android Police, η πολύ-αναμενόμενη αναβάθμιση της πλατφόρμας της εταιρείας για wearable συσκευές πρόκειται επιτέλους να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου. Υποτίθεται ότι το Android Wear 2.0 θα κυκλοφορούσε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, αλλά η εταιρεία με έδρα στο Mountain View στην California αποφάσισε πρώτα να διαθέσει μερικές developer preview εκδόσεις πρώτα.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι στο Play Store app σε smartwatches με Android Wear 2.0 δεν θα φαίνονται οι εφαρμογές που δεν θα είναι βελτιστοποιημένες για την πλέον σύγχρονη πλατφόρμα για wearable συσκευές της εταιρείας, οπότε είναι απαραίτητο να κάνουν τις αλλαγές που απαιτούνται στις εφαρμογές τους το συντομότερο δυνατόν.

Το Android Wear 2.0 θα υποστηρίζει επίσης standalone apps, που δεν απαιτούν δηλαδή κάποιο smartphone για τη λειτουργία τους. Αν και στην επιστολή δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, το Android Wear 2.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει με ένα ή δύο νέα smartwatches, που δεν θα ανήκουν στη σειρά Pixel της εταιρείας, αλλά πρόκειται να αποτελέσουν τις ναυαρχίδες της Google στην αγορά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss