Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Ίλιον Plus

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, η ιδιοσυγκρασιακή βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της, ξανα στο ΙΛΙΟΝ plus …συγκινούν και μας ξεσηκώνουν!

Κινούνται με ευελιξία, ευρηματικότητα και γνώση ανάμεσα στη παράδοση και σε σύγχρονες φόρμες, αποτελώντας απο την δημιουργία τους, το 2008, μια απο τις “πιο ξεχωριστές μουσικές προτάσεις της world jazz σκηνής στη Ελλάδα” και “στη σκηνή ενα εκρηκτικό σύνολο μουσικών”!

Bαλκανικοί ξέφρενοι ρυθμοί, δρόμοι ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με jazz αρμονία , crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς, δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς…

Η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου (Ελλάδα, Νέα Υόρκη) με πρωτότυπες συνθέσεις και ευρηματικές διασκευές σε εφτά διαφορετικές γλώσσες, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και θεωρήθηκε “ως ένας από τους καλύτερους εγχώριους δίσκους της χρονιάς”.

Εφτά μουσικοί επι σκηνής σε ενα πρόγραμμα με μουσικές πέρα απο σύνορα και νόρμες , με μουσικές που δονούν βαθειά τη ψυχή…

Toubanaki & the Buzz Bastardz

Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή

Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις

Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις

Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο

Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο

Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών

Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss