Η Angelina Jolie στο Vanity Fair

Πανέμορφη κι αινιγματική, πρωταγωνίστρια στις ερωτικές φαντασιώσεις ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού, αφοσιωμένη μητέρα, σύζυγος, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. 

Ενα πολυτάλαντο κορίτσι, που το όνομά του έμελλε να κοσμήσει πρωτοσέλιδα περιοδικών και να γίνει μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

Όσο λαμπερή και να φαίνεται η ζωή της διάσημης ηθοποιού, όταν σβήνουν τα φώτα, έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες της ζωής- μετά από την προληπτική μαστεκτομή – εξαιτίας ελαττωματικού γονιδίου- και από το χωρισμό της από τον Brad Pitt. Αυτά είναι  -λίγο-πολύ – γνωστά σε όλους μας…

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vanity Fair, για το πώς είναι η ζωή μετά τον χωρισμό από τον   Brad Pitt, πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της την κατάσταση, αλλά και  εκτός του ότι ταλαιπωρείται με υψηλή αρτηριακή πίεση, διαγνώσθηκε με την ασθένεια “παράλυση Μπελ”.

Η δημοσιογράφος του Vanity FairEvgenia Peretz, επισκέφθηκε για τη συνέντευξη την Jolie στη νέα έπαυλη που μένει.

Ξεκινά το άρθρο περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο το νέο σπίτι της ηθοποιού. “Όπως τα περισσότερα πράγματα που αφορούν την Αngelina Jolie, μπαίνοντας στο σπίτι της, είναι μία εμπειρία τόσο έντονη που αναρωτιέται κανείς αν είναι πραγματικότητα ή προϊόν μίας υπέροχης ενορχήστρωσης. Οι μεγάλες πόρτες μίας έπαυλη 11.000 τετραγωνικών, ανοίγουν αργά αποκαλύπτοντας κυματιστούς χλοοτάπητες και καταπράσινα δέντρα περιμετρικά. Κανείς δεν είναι εκεί και όλα είναι ήσυχα παρά μόνον ο ανεπαίσθητος ήχος από τα συντριβάνια που υψώνονται πάνω από μία πισίνα. Κάποιες πόρτες είναι ανοιχτές σαν να δημιουργούν ένα πέρασμα σε έναν παραμυθένιο κόσμο”, λέει χαρακτηριστικά.

“Στον εσωτερικό χώρο, η ατμόσφαιρα είναι ευάερη και αποπνέει μία ηρεμία: ανοιχτά παράθυρα, κρεμ κεριά και έπιπλα στο ίδιο χρώμα. Εκείνη βγαίνει από την άλλη πλευρά του σπιτιού και μπαίνει στο δωμάτιο. Έχει τα μαλλιά της λυτά, ελάχιστο μακιγιάζ και φωτεινό δέρμα. Χαμογελά πλατιά, σαν αιθέρια νύμφη.  Όμως όταν αρχίζει να μιλά, συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι αυτή η ουράνια θεότητα. Δεν φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο ή τουλάχιστον όχι εμφανώς. Διηγείται πώς καταφέρνει να αντεπεξέλθει μέσα σε μία τεράστια, άδεια έπαυλη. Μετακόμισε εκεί με τα έξι παιδιά της πριν από μερικές ημέρες. Όχι, δεν διάλεξε αυτό το σπίτι για την λαμπερή ιστορία του ή την αρχιτεκτονική. Απλώς χρειαζόταν έναν όμορφο χώρο γρήγορα, κάπου απομονωμένα και με πολλά δωμάτια. Αυτή η έπαυλη των 25 εκατ. δολαρίων έχει έξι υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια”, λέει στη συνέχεια.

Μετά το διαζύγιό της, μαζί με τα παιδιά της για εννέα μήνες διέμεναν σε διάφορα σπίτια γυρνώντας με μία βαλίτσα στο χέρι.  Ένα χρόνο μετά, φωτογραφίζεται για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Vanity Fair και μιλά για όλα όσα συνέβησαν αυτό το χρονικό διάστημα στη ζωή της…

Για το γάμο της με τον Pitt, εξομολογήθηκε ότι τα πράγματα χειροτέρευσαν το καλοκαίρι του 2016. Τόνισε όμως ότι ο τρόπος ζωής του ζευγαριού δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν ίσχυε ότι ο πρώην σύζυγός της ήθελε μια πιο ήρεμη ζωή.

“Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…”, και τόνισε ότιτα παιδιά ήταν “πολύ θαρραλέα” κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Παραδέχθηκε όμως ότι ακόμα προσπαθούν να “προσαρμοστούν” με το χωρισμό των γονιών. “Ολοι μας απλά ξεπερνάμε από τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά από κάποια πράγματα στη ζωή”, είπε χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε όμως και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε…
Η “παράλυση Μπελ” είναι  μια κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε “κρεμάσει”, σύμφωνα με όσα είπε.

“Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους”, είπε η 42χρονη σταρ.

Τελικά, κατάφερε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, με το βελονισμό.

Αναφέρθηκε, επίσης,  στη σχέση της με τον χρόνο, παραδεχόμενη ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. “Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά”, είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι δεν θέλει τα παιδιά της να ανησυχούν για εκείνη. “Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό”, είπε.

Στην ερώτηση αν επικοινωνεί ακόμα με τον Pitt, απάντησε: “Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Συνεργαζόμαστε με τον ίδιο στόχο.”

Τέλος, η Angelina αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Jon Voight, με τον οποίο οι σχέσεις τους για αρκετά χρόνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. “Ήταν πολύ καλός και έδειξε την απαραίτητη κατανόηση ως παππούς εκείνη τη στιγμή”, είπε. “Μην τους κάνεις να παίζουν μαζί σου. Να είσαι ένας κουλ παππούς, δημιουργικός, να τους λες παραμύθια και να τους διαβάζεις βιβλία”, του είχε πει η ίδια.

Την Angelina Jolie, πολλές γυναίκες θα ζήλευαν για την ξεχωριστή ομορφιά της, για την καριέρα και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Ωστόσο, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως η ζωή δεν εξελίσσεται πάντα όπως στα παραμύθια. Η Angelina μετά από πολλές δυσκολίες, δείχνει πως έχει καταλάβει το πραγματικό νόημα της ζωής. Βρίσκει την ευτυχία στις μικρές καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της κι επιλέγει να δείξει την αγάπη και τη συμπαράστασή της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss