Από τις sexy φωτογραφίες στο «Survivor»

Την Ελισάβετ Δοβλιατίδου δεν την προσέξαμε τώρα. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές για το «Surviror» του ΣΚΑΪ και είδαμε τα πρώτα βιογραφικά, η προσοχή έπεσε αμέσως σε αυτό το πολύ όμορφο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε το λέει και το ξαναλέει ο Σάκης Τανιμανίδης πως η «Μαχήτρια» είναι εντυπωσιακή και έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες. Και πράγματι η Ελισάβετ είναι πανέμορφη ακόμα και άβαφη και ταλαιπωρημένη, όπως τη βλέπουμε στα επεισόδια που γυρίζονται…

Η 24χρονη Ελισάβετ Δοβλιατίδου ασχολείται εδώ και λίγα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο με το μόντελινγκ. Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιά, ζει στην Αθήνα και ονειρεύεται τον εαυτό της να περπατά σε πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών και καταξιωμένων οίκων μόδας. Ως μοντέλο, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής αρκετές φωτογραφίσεις για καταλόγους εταιριών ένδυσης, ενώ δεν το κρύβει πως είναι είναι αρκετά φιλόδοξη και θέλει να τολμήσει πολλά στη ζωή της. Ακόμη και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση ή να μείνει (αν υπάρξει ανάλογη πρόταση) στο εξωτερικό, δοκιμάζοντας την τύχη της στα διεθνή fashion shows. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η αντοχή της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss