Αποχώρησε οικειοθελώς η Eιρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor;

Αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σύμφωνα με πηγές, η τραγουδίστρια αποφάσισε ναεγκαταλείψει την παραλία των «Διάσημων», επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Τι ώθησε την τραγουδίστρια στην αποχώρηση;

Το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν απομονωμένη στην παραλία των «Διάσημων». Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του ριάλιτι, η τραγουδίστρια φαινόταν να κλαίει σε μία άκρη της παραλίας ενώ στην κάμερα του «Survivor» είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν ψυχολογική πίεση από τους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδειξε ότι ήθελε να κάνει δύσκολη τη ζωή των συμπαικτών της, ακόμη και του Ντάνου, που προσπάθησε να έρθει πιο κοντά της. Αφορμή για να προκληθεί ένταση και εκνευρισμός στην παραλία των «Διάσημων» ήταν μία καρύδα!

Η τραγουδίστρια ξύπνησε το πρωί και επειδή όπως είπε πεινούσε, θέλησε να ανοίξει μόνη της μία καρύδα και να τη φάει. Με την επιθυμία της αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών της, που της πρότειναν να μοιραστούν  Ωστόσο, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο σεφ της παραλίας, που εκείνη την ώρα έτριβε τις καρύδες που είχε μπροστά του, της πρότεινε να πάρει τα μικρά κομμάτια των καρύδων για να τα φάει. Αφού βέβαια πρώτα ρωτούσε τους συμπαίκτες της, αν ήθελαν να φάνε και εκείνοι. Τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου πλησίασε τον Βο, που άνοιγε μία νέα καρύδα και του ζήτησε να της την δώσει, για να τη φάει εκείνη. Η συμπεριφορά της Ειρήνης φαίνεται ότι έφερε στα όρια τους τους συμπαίκτες της, ιδιαίτερα τον Bo και τον Κώστα Κοκκινάκη. Στη συνέχεια, η Ειρήνη πλησίασε τον Ντάνο την στιγμή που έφτιαχνε τα πιτάκια για όλη την ομάδα και επέμενε να τα φτιάξει εκείνη. Επίσης, παραπονέθηκε ότι δεν γίνεται η σωστή χρήση του λαδιού, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη δυσφορία.

«Η Ειρήνη έχει νεύρα. Έχει ειρωνική συμπεριφορά και είναι νευρική σε όλους», είπε ο Ντάνος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss