Αποχώρηση Κανάκη: Το παρασκήνιο με Λιάγκα – Αρναούτογλου που έφερε τη ρήξη

Το κεφάλαιο Αντώνης Κανάκης είναι πολύ μεγάλο για τον ΑΝΤ1. Η είδηση λοιπόν της αποχώρησής του, έπειτα από 21 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου προκάλεσε ερωτηματικά. Σύμφωνα με όσα αφήνει να εννοηθουν ο παρουσιαστής στην επιστολή του στα ΜΜΕ, ο βασικός λόγος της απόφασής του σχετίζεται με ένα παρασκήνιο που διαδραματίζεται εδώ και μέρες εντός και εκτός ΑΝΤ1.

Από τα μέσα της περασμένης σεζόν, το κανάλι είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη, δίνοντάς του μάλιστα και την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδινής ζώνης. Η ανακοίνωση εκείνη, ήρθε λίγο καιρό αφότου ο ΑΝΤ1 είχε αποφασίσει να “κόψει” το “Late Night” που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και να μην επαναφέρει στον αέρα το “The Tonight Show” με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ΑΝΤ1 δεν διέψευσε ή ξεκαθάρισε ποτέ και με κανέναν τρόπο το ότι οι αποφάσεις αυτές ήταν δικές του

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” λέει σήμερα πως δεν ανέλαβε ποτέ ουσιαστικά τα νέα του καθήκοντα και προσθέτει πως η απόφαση για την μη συνέχιση των εκπομπών αυτών ήταν ειλημμένη, πριν την ανακοίνωση για το νέο του ρόλο.

«Ο ΑΝΤ1 δεν διέψευσε ή ξεκαθάρισε ποτέ και με κανέναν τρόπο το ότι οι αποφάσεις αυτές ήταν δικές του» σχολιάζει σήμερα ο Θεσσαλονικιός και συνεχίζει: «Αντιθέτως, ακόμα και ενεργά, συνέβαλε στο να δημιουργηθεί και να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η ψευδής αυτή φήμη, πως δηλαδή συγκεκριμένες επιλογές […] ήταν δικές μου επιλογές ή εισηγήσεις».

Το νέο πρόγραμμα και η πικρία Λιάγκα

Στις αρχές της νέας σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε δημόσια την δυσαρέσκειά του με τις αποφάσεις του σταθμού, που τον έθεταν εκτός κάδρου σε ό, τι αφορά το νέο πρόγραμμα. Έτσι, ο παρουσιαστής έλαμψε δια της απουσίας του κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα με πικρία σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση. Αντίθετα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε την σιωπή.

«Στην παρουσίαση δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα -και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1- να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος που δεν είσαι» έλεγε τότε. «Τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός» πρόσθετε.

Οι αποστάσεις Αρναούτογλου

Οι δύο παρουσιαστές που συζητήθηκαν ακριβώς επειδή λείπουν από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, βρέθηκαν μαζί στο γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόζνιακ. Και εκεί, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αφήσει το “καρφάκι” του για το θέμα, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιλέγει να μην πάρει θέση.

Δείτε το βίντεο από τον γάμο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6FXaYJzDPtk

«Ήταν λίγο μια παράξενη στιγμή. Πας σε έναν γάμο για να περάσεις καλά και να πεις όμορφα λόγια» σχολίαζε πριν από μερικές ημέρες για εκείνο το περιστατικό, ο παρουσιαστής του “The Tonight Show”. «Αν αρχίσεις τώρα να μπαίνουν μέσα γιατί και πως και αλλού… τότε χαλάς την όλη συνταγή. Εγώ όταν βγαίνω έξω θέλω να είμαι χαρούμενος και δεν προσπαθώ να αλιεύσω τη στιγμή να πω κάτι άλλο» συμπλήρωνε, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αινιγματική τοποθέτηση Σκορδά

Σε μια από αυτές τις τοποθετήσεις του Γιώργου Λιάγκα πήρε θέση και η πρώην σύζυγός του, Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» χωρίς να αναφερθεί σε κάποιο πρόσωπο ονομαστικά, μίλησε για κάποιον που επεδίωξε την διακοπή του Late Night.

«Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου. Το θεωρώ πολύ φτηνό. Όταν θες να κάνεις κακό σε μια εκπομπή σου γυρνάει. Σου γυρνάει επί 100 στη ζωή» έλεγε τότε και διευκρίνιζε πως τα λεγόμενά της δεν αφορούσαν κάποιο στέλεχος ή το κανάλι. «Έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει» συμπλήρωνε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss