Το απόλυτο μπέρδεμα ή ψέμα; Η Έμα Στόουν αμφισβητεί με δήλωσή της την «γκάφα» των Όσκαρς

Θεωρητικά, αν δεν συνέβαινε το τελικό μπέρδεμα στην απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας, θα είχαμε να λέμε για μία άψογη τελετή. Χρειάστηκαν όμως ούτε δύο λεπτά για να επικρατήσει το απόλυτο μπάχαλο και μερικά ακόμη για να τρολαριστεί και να αμφισβητηθεί.

Κι αυτό γιατί, έγινε το απίστευτο λάθος να δοθεί στον Γουόρεν Μπίτι ο λάθος φάκελος, αυτός που έγραφε το όνομα της νικήτριας Έμα Στόουν για το όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Kάποια όμως, περίμενε τη συνέντευξη τύπου για να πει τη δική της εκδοχή. H Έμα Στόουν κρατώντας το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, υποστήριξε ότι εκείνη κρατούσε όλη την ώρα τον φάκελο που προοριζόταν για το όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου και που οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι διάβασε λάθος ο Γουόρεν Μπίτι στην απονομή της καλύτερης ταινίας:

«Θα ήταν τέλειο αν κερδίζαμε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, αλλά είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για το «Moonlight»… Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, οπότε ήμουν πάρα πολύ συγκινημένη. Επίσης, κρατούσα την κάρτα μου για το όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου καθόλη τη διάρκεια της απονομής (της καλύτερης ταινίας). Δε θέλω να ξεκινήσω διάφορα πράγματα, οπότε ό,τι ιστορία κι αν ήταν αυτή… εγώ είχα αυτήν την κάρτα. Οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρη για το τί συνέβη στην πραγματικότητα, και ήθελα να μιλήσω πρώτα σε εσάς (τους δημοσιογράφους). Συγχαρητήρια «Moonlight»!

Επίσημη ανακοίνωση – σχετική απάντηση της Ακαδημία Κινηματογράφου δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι η Έμα Στόουν αμφισβήτησε ό,τι συνέβη πάνω στη σκηνή, αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους διοργανωτές και την αξιοπιστία του θεσμού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss