(apple) : (patent) = iPhone + iPad = MacBook

Η Apple έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της στην ιδέα μιας οθόνης αφής στο MacBook εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους. Πρόσφατα ο Phil Schiller είχε δηλώσει ότι αυτή ήταν μια ιδέα που εξερεύνησε η Apple πριν από πολλά χρόνια, ωστόσο αποφάσισε να μην την υιοθετήσει.

“Ξοδέψαμε πολύ χρόνο ερευνώντας το ενδεχόμενο αυτό για χρόνια και συμπεράναμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε τον καλύτερο προσωπικό υπολογιστή, δεν μπορείς να προσπαθήσεις να μετατρέψεις το MacOS σε iPhone”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Αν όμως μπορούσες να μετατρέψεις το iPhone ή το iPad σου σε MacBook; Αυτή είναι μια ιδέα που έχει περάσει από το μυαλό της Apple, όπως φαίνεται από την πατέντα που θέλει να κατοχυρώσει. Το Apple Insider ανακάλυψε μια αίτηση για κατοχύρωση πατέντας που έχει καταθέσει η Apple και περιλαμβάνει laptops με ενσωματωμένα docks για την υποδοχή iPhone ή iPad.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε ότι το iPhone μπορεί να ενσωματωθεί στο σημείο που βρίσκεται το trackpad, παρέχοντας επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη και χωρητικότητα σε ολόκληρη τη συσκευή. Το iPhone ουσιαστικά θα χρησιμοποιηθεί σαν trackpad. Το laptop θα έχει οθόνη και μπαταρία.

Όσο για την πατέντα του iPad, η Apple θέλει να ενσωματωθεί στο σημείο που θα ήταν η οθόνη, ενώ το ίδιο το laptop διαθέτει trackpad.

Η Apple κατέθεσε την αίτηση για πατέντα τον Σεπτέμβριο, αλλά τίποτα δεν εγγυάται ότι θα την δούμε να παίρνει σάρκα και οστά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss