Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου λένε οι ιατροδικαστές

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν μπορεί να καταλήξει με ακρίβεια στον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος μετά την απόπειρα ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Οι ιατροδικαστές Καλογριάς και Τσαντίρης (τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας) δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το αίτιο θανάτου κατά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησαν και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τσαντίρη στο news247.gr, τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου του Κωστόπουλου, αναμένονται σε έναν μήνα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Καλογριάς δήλωσε:

“Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής στο οποίο συμφωνούμε και οι δυο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σ’ αυτή τη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά από τη νεκροτομή που έγινε που να δικαιολογούν τον θάνατο. Είχε διάσπαρτες, εκδορές, εκχυμώσεις ο άνθρωπος αλλά αυτά από μόνα τους δεν δικαιολογούν ιατροδικαστικά τον θάνατο. Είχε πολλές κακώσεις μικρές που δεν δικαιολογούν τον θάνατο”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, κ. Τσαντίρης δήλωσε:

“Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε μια σπλαχνική κάκωση που θα ήταν ασύμβατη με την ζωή, και γι’ αυτό καταλήξαμε στην απροσδιόριστη αιτία του θανάτου εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων που περιλαμβάνουν τοξικολογική διερεύνηση και ιστολογική. Υπάρχουν τα εργαστηριακά ευρήματα που θα μας δώσουν στην συνέχεια, τις απαντήσεις”.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss