Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μηνύματα αγάπης, όρκοι λατρείας, κόκκινα τριαντάφυλλα στολίζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία έχει καθιερωθεί στις 14 Φεβρουαρίου να γιορτάζει την αγάπη και τον έρωτα. Αλλά αυτήν τη χρονιά, το σύμπαν σας καλεί σε ένα βαθύ προβληματισμό, καθώς η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στις 11 Φεβρουαρίου στο ερωτικό ζώδιο του Λέοντα θέτει δύσκολα ερωτήματα

Πόσο σίγουροι νιώθετε για τα συναισθήματά σας και κατά πόσο αυτό που κάνετε ή λέτε προέρχεται μέσα από την καρδιά σας; Μήπως θέλετε να αποδείξετε ότι είστε «κάποιοι», προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή; Ίσως αντίθετα συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ επικεντρωμένοι στην αγάπη και σε αυτό που θέλουν και χρειάζονται οι άλλοι, προσπαθώντας να τους ευχαριστήσετε, και αισθάνεστε αδικημένοι όταν δεν ανταποκρίνονται. Το βαθύ μήνυμα του φεγγαριού; Σταματήστε την επίδειξη! Σταματήστε την παιδαριώδη συμπεριφορά! Κάντε ησυχία… δεν είστε οι μόνοι σε μια σχέση! Ευτυχώς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ήλιος στο φιλελεύθερο και φιλικό ζώδιο του Υδροχόου σε εξάγωνο με τον Κρόνο σάς βοηθά να είστε ορθολογιστές και εγκρατείς στις εγωιστικές και αλαζονικές ενέργειες της Σεληνιακής έκλειψης και να εκφραστείτε με απτό και προσιτό τρόπο.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΚΡΙΟΣ

Μη σκεφτείτε στιγμή να μείνετε στο σπίτι σας και κυρίως μη βγείτε έξω ατημέλητοι! Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το λαμπερό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας και είστε το πιο φωτεινό αστέρι. Όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας, τραβάτε τα βλέμματα με μια σας κίνηση, με αυτό το παιχνιδιάρικο και ανέμελο ύφος σας. Δε θα χρειαστεί να κάνετε καμιά προσπάθεια, οι θαυμαστές σας έλκονται από τη γοητεία και το μαγνητισμό σας. Έτσι, φλερτάρετε και μην αφήσετε να σας ξεφύγει το θήραμά σας! Αν είστε σε σχέση, καλά θα κάνετε να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και την υπερηφάνεια και να σχεδιάσετε μια αξέχαστη ερωτική συνάντηση. Μην παρασύρεστε από τα υπερβολικά συναισθήματά σας και τις συγκινήσεις σας ή δημιουργήσετε ανταγωνιστικές καταστάσεις. Γιορτάστε οι δυο σας με πάθος τον έρωτα και τη δύναμη της αγάπης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί όλοι οι άλλοι να αγοράζουν τριαντάφυλλα και να στέλνουν μηνύματα αγάπης, αλλά εσάς δε σας νοιάζει αν μείνετε στο σπίτι σας. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, θέλετε να κρυφτείτε στη φωλιά σας, ίσως ακόμα αποκαλύψετε μερικά ισχυρά συναισθήματα που χρειάζεστε να επεξεργαστείτε. Όταν διασχίζετε αυτά τα ταραχώδη συναισθηματικά νερά, κάνετε πολύ καλά που απομονώνεστε, καθώς οι επιλογές σας είναι σίγουρο ότι δε θα σας δώσουν ευτυχία. Μπορεί να θέλετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, να ανήκετε σε κάποιον/α, αλλά δε βιάζεστε τώρα. Και με τον Ήλιο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε εξάγωνο με τον Κρόνο, τώρα για σας προέχουν η εργασία σας και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας. Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα της ζωής, μην αναμοχλεύετε το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο τώρα. Και μην ξεχάσετε να είστε ευγνώμονες στη ζωή για τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Εάν υπήρχε ασάφεια για την πορεία της σχέσης σας, η Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας θα μπορούσε να σας φέρει μια μεγάλη αποκάλυψη. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, εμποτίστε τη ζωή σας με θετική και αυθόρμητη ενέργεια, σκεφτείτε αισιόδοξα και κυρίως μακριά από τις μικροπρέπειες και την αλαζονεία στην προσπάθειά σας να έχετε αυτό που θέλετε. Προειδοποίηση: Προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε ή ακόμη και ό,τι αναρτάτε στα κοινωνικά δίκτυα, μην εμποτίζετε με δράμα ή ακόμα και σκληρότητα τα λόγια σας. Μην ανησυχείτε αν θα χάσετε την «είδηση» της ημέρας και τα τελευταία κουτσομπολιά. Μαλακώστε την προσέγγισή σας και μιλήστε στο αντικείμενο του πόθου σας όπως θα θέλατε να σας μιλήσει. Θα πάρετε αυτό που θέλετε και θα κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό του, και μακροπρόθεσμα την καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον ερωτικό όγδοο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δυναμώνει τη φλόγα του πάθους και αφήνεστε στις παθιασμένες στιγμές. Εστιάζεστε σε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να το ευχαριστήσετε, δίνετε όλη την προσοχή σας. Ίσως και να μη θελήσετε να διασκεδάσετε στην οχλοβοή και τα τρελά ξεφαντώματα, αντίθετα σχεδιάζετε κάποιο προσωπικό χρόνο το βράδυ μόνοι οι δυο σας στο σπίτι ή ανταλλάσσετε λόγια αγάπης υπό το φως των κεριών. Κι αν είστε μόνοι, ευτυχώς έχετε τους καλούς φίλους σας, ανθρώπους που σας υποστηρίζουν όταν κλαίτε με μαύρο δάκρυ τα βράδια. Μιλήστε σε ένα φίλο που μπορεί να σας φροντίσει και κυρίως μην μείνετε μόνοι στο σπίτι σας, αναρτώντας θλιβερά σχόλια στα social media. Οι ζωντανές ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που θα φτιάξουν τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Λάμπετε με τη γοητεία σας και δεν πρόκειται να αφήσετε ούτε μια στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σάς κάνει πιο διεκδικητικούς στην αγάπη και τολμάτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας. Ναι, ήρθε η ώρα να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Αλλά φροντίστε να επιδείξετε τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη σας χωρίς να απαιτείτε πολλά, για να διασκεδάσετε και να γιορτάσετε. Είστε μόνοι; Κοινωνικοποιηθείτε και δώστε σημασία σε αυτόν/ήν που καιρό τώρα σας έχει κάνει προτεραιότητα στη ζωή του. Ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δείτε την ερωτική σας ζωή με μεγαλύτερη σαφήνεια και να σας δώσει ορθολογισμό, σύνεση και πειθαρχία για να κάνετε σωστές επιλογές και κυρίως να μη βιαστείτε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση. Τώρα ξέρετε ποια από τα άτομα που σας πλησιάζουν διαιωνίζουν τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς, τα οποία προσπαθείτε να απομακρύνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκείνο που προέχει τώρα για σας, δεν είναι να γιορτάσετε τον έρωτα, αλλά να αφήσετε τον πόνο και τη θλίψη σας πίσω μια για πάντα. Η Σεληνιακή έκλειψη χτυπά τον ευαίσθητο και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και απαιτεί να κλείσετε ένα οδυνηρό κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Ίσως τελικά καταφέρετε να δείτε κάποιον/α όπως πραγματικά είναι, χωρίς εξιδανικεύσεις και αυταπάτες. Ίσως αυτό το πρόσωπο είναι η τρέχουσα σχέση σας ή ακόμα και κάποιος/α από το μακρινό παρελθόν σας τον οποίον/α ποτέ πραγματικά δεν ξεπεράσατε και πάντα περιμένατε να γυρίσει πίσω, θάβοντας μέσα στην ψυχή σας τον πόνο και την αγανάκτηση. Ίσως επίσης συνειδητοποιήσετε ότι άθελά σας έχετε γίνει το θύμα στη σχέση σας και τώρα επαναστατείτε. Θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι για λίγες ημέρες μετά την έκλειψη, οπότε ακόμα κι αν δε γιορτάσετε όπως θα θέλατε, τουλάχιστον θα γνωρίζετε ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνετε για την ευτυχία σας και την ψυχική ισορροπία σας.

ΖΥΓΟΣ

Σχεδιάστε με τον αγαπημένο σας μια περιπετειώδη νύχτα μαζί, διασκεδάστε με τους κοινούς φίλους σας, έχετε έναν καλό λόγο για να βγείτε από την άνεση του καναπέ σας και να γιορτάσετε την αγάπη με δείπνο, χορό και ποιος ξέρει τι άλλο… Ο Ήλιος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο σάς βοηθά να δείξετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά. Εάν υπήρχε συναισθηματική απόσταση στη σχέση σας, εκφράζοντας την αγάπη σας θα προχωρήσουν και πάλι τα πράγματα. Μόνο φροντίστε να μην εκλογικεύσετε υπερβολικά τα πράγματα και χάσετε τις στιγμές. Είστε μόνοι; Πάρτε τους καλούς φίλους σας, φλερτάρετε και διασκεδάστε, ακόμα κι αν δεν βρείτε την αδελφή ψυχή σας, θα ενθουσιαστείτε από την επίδειξη της αναγνώρισης και της λατρείας των άφθονων θαυμαστών σας. Κι αν έχετε καιρό κάποιον/α στο μυαλό σας, κάντε πρόσκληση για φαγητό, στείλτε ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια ή απλά προσφέρετε την αμέριστη προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη φύση σας αναζητάτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια και όταν το αντικείμενο του πόθου σας είναι λίγο κτητικός ή ζηλιάρης, αυτό σας κάνει να νιώθετε ότι ο άλλος νοιάζεται. Αλλά με τον Ήλιο στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δεν έχετε χρόνο για δακρύβρεχτες ιστορίες και προσκόλληση. Εάν αισθάνεστε ότι αυτός/ή που είναι κοντά σας δεν είναι δυναμικός όπως κι εσείς ή έχει τρελές απαιτήσεις τώρα, θα μπορούσατε να κλειστείτε στο καβούκι σας χωρίς να θέλετε να μετακινηθείτε από το σπίτι σας, απλά νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Συμβουλή: Φροντίστε να είστε άψογοι στα λόγια σας καθώς ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει απρόσιτους και συναισθηματικά αποστασιοποιημένους. Μη βγάλετε στη φόρα καταστάσεις από το παρελθόν ή ασκείτε κριτική ή προσπαθήσετε να δώσετε εξηγήσεις για την ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, έτσι ώστε να μην καταλήξετε να προσβάλλετε τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τη δύναμη και το πάθος να βγείτε από τη μονοτονία σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτήν την ειδική μέρα! Η Σεληνιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας στήνει το σκηνικό για μια ζωντανή και καθοριστική συζήτηση με τον αγαπημένο σας ή κάποια ψυχή που καιρό τώρα προσπαθεί να εισέλθει στον κόσμο σας. Ενώ δεν μπορείτε να ξέρετε σίγουρα το μέλλον, εσείς οι δύο θα μάθετε τώρα πολλά ο ένας από τον άλλον. Μη φοβάστε αν υπάρξει μια μικρή διαφωνία, οι αντίθετες απόψεις μπορούν να συγκεραστούν, αλλά και πραγματικά να ανάψουν το πάθος στο δεσμό σας. Είστε από τη φύση σας πιστοί στις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, αλλά σεβαστείτε το γεγονός όταν κάποιος έχει τα κότσια να σας εναντιωθεί. Αντί να πιστεύετε ότι οι δικές σας απόψεις είναι οι καλύτερες, εξετάστε τη γνώμη των άλλων. Θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως τηρείτε τα προσχήματα και κάνετε τεχνάσματα, παίζοντας ένα παιχνίδι του τύπου… «έλα εδώ, φύγε μακριά»; Αν επιλέξατε να διατηρήσετε μια ψεύτικη σχέση, η Σεληνιακή έκλειψη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αποκαλύπτει την αλήθεια. Δε σας νοιάζει αν είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τώρα δεν μπορείτε να γιορτάσετε με κάποιον/α που σας δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα αναγκαστείτε να εξετάσετε: Η σχέση αυτή χτίστηκε σε γερές βάσεις; Εσείς οι δύο θέλετε τα ίδια πράγματα από τη ζωή; Είναι αρκετή η αγάπη για να κρατήσει αυτή η σχέση, όταν όλα τα άλλα πράγματα είναι εκτός ισορροπίας; Ίσως ανακαλύψετε ότι όλο αυτό το πάθος στο κρεβάτι δεν είναι αρκετό για να σας ενώσει. Αν είστε μόνοι, τολμήστε να εκφράσετε το πάθος σας σε εκείνον/η που καιρό τώρα νοιάζεται για σας. Φροντίστε μόνο να μην κρίνετε κάποιον/α από ένα άψογο παρουσιαστικό, θα μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά εσείς δε θα ακολουθήσετε το κοινωνικό κατεστημένο. Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό τέλος ή μια ολοκλήρωση ή έρχεται στο φως η έντονη σεξουαλική χημεία με κάποιον/α και περνάτε αξέχαστες, μοναδικές στιγμές. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο πράγμα που και οι δύο έχετε κοινό είναι η έντονη σεξουαλική έλξη και τίποτα άλλο. Ή ίσως ότι έχετε την τάση για περιπέτειες και ελευθερία και δεν μπορείτε να κάνετε περίτεχνα σενάρια για το μέλλον. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε και αυτή η έκλειψη σάς ζητά να ενεργοποιηθείτε και να δείτε την αλήθεια. Τώρα, είτε θα απολαύσετε τις περιπέτειές σας χωρίς δεύτερη σκέψη ή θα καταβάλετε προσπάθεια να επιφέρετε την ισορροπία και την αρμονία. Ξέρετε πολύ καλά ότι η πιο σημαντική ελευθερία είναι η απελευθέρωση του νου και της ψυχής.

ΙΧΘΥΣ

Το σύμπαν με οδηγό τον Ήλιο που φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σας βοηθά να δείτε ξεκάθαρα και να ξεφύγετε από αυτήν τη σκοτεινή φυλακή ή τα αυτοκαταστροφικά μοτίβα συμπεριφοράς που διώχνουν την αγάπη μακριά σας. Σίγουρα, δεν είναι ευχάριστο να είναι η γιορτή του έρωτα κι εσείς να πρέπει να αντιμετωπίσετε την πλάνη και τις ψευδαισθήσεις σας, αλλά τελικά, θα βγείτε πιο δυνατοί. Ίσως τελικά εκεί που νιώθατε αδύναμοι να αντισταθείτε στο κάλεσμα ενός/μιας πρώην, τελικά καταφέρετε και συγκρατηθείτε, καθώς τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα όσα έχετε ήδη περάσει, ανήκουν στο παρελθόν, έχετε επιλύσει τις εκκρεμότητες σε πνευματικό επίπεδο και ότι μια συνάντηση μεταξύ σας θα περιπλέξει τα πράγματα. Τώρα νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη, έχετε συγχωρέσει

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss