Atari 2600 Resurrected, το Ataribox είναι εδώ

Η Atari ξεκίνησε να χτίζει το hype γύρω από το Ataribox στη φετινή E3 με ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων και με την υπόσχεση για την επιστροφή της εταιρείας στα βιντεοπαιχνίδια μετά από πολλά πολλά χρόνια.

Σήμερα η εταιρεία είναι έτοιμη να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Ataribox το οποίο όπως αναμενόταν, αποτελεί μια αναβίωση της κλασσικής κονσόλας Atari 2600, αλλά σε μικρότερο σχήμα και με τη δυνατότητα να παίζει στις σύγχρονες τηλεοράσεις. Φυσικά η κίνηση αυτή της Atari έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία που συνάντησε η Nintendo με το NES Classic, κάτι που οδηγεί την Ιαπωνική εταιρεία στην κυκλοφορία και του SNES Classic τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Με βάση τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Atari, το Ataribox έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την κλασσική κονσόλα της εταιρείας, όπως οι χαρακτηριστικές γραμμές στο πάνω μέρος, το υπερυψωμένο πίσω μέρος αλλά και η εμπρόσθια όψη η οποία όπως φαίνεται θα είναι κατασκευασμένη είτε από γυαλί είτε από ξύλο. Ακόμα θα υπάρχει υποστήριξη SD καρτών, HDMI θύρα καθώς και 4 USB θύρες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνολικά η Atari θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του Ataribox, η πρώτη με ξύλο και μια δεύτερη με τη διχρωμία μαύρο/κόκκινο. Σε ότι αφορά τα παιχνίδια, ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πέρα από το ότι η κονσόλα θα έρχεται με αρκετά κλασσικά παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να αναπαραχθούν μαζί με «τωρινό περιεχόμενο», χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς αυτό σημαίνει.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας, τα παιχνίδια και η τιμή της κονσόλας, με την Atari στο μήνυμά της να ζητά να αναφέρει ότι θέλει η δημιουργία του Ataribox να γίνει «σωστά», επιλέγοντας να μοιράζεται βήμα βήμα κάθε πληροφορία. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία θα παρακολουθεί προσεκτικά τα σχόλια της κοινότητας.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss