Atomic Blonde: Η Charlize Theron…σε mode John Wick! (Red Band Trailer)

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, από το νέο πόνημα, τού ενός εκ των δημιουργών του John Wick, με μία Charlize Theron, εκρηκτική, σέξυ καί ξανθιά, σε μία θηλυκή έκδοση, τού πιό cool πληρωμένου δολοφόνου, με τόν τίτλο Atomic Blonde.

Το Atomic Blonde είναι η κινηματογραφική μεταφορά τού επιτυχημένου graphic novel The Coldest City, το οποίο έγραψε ο Antony Johnson και εικονογράφησε ο Sam Hart. 

Η υπόθεση διαδραματίζεται στο Βερολίνο του 1989, λίγο πριν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, όπου η διαβόητη MI6, η μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Βρετανίας, στέλνει την πράκτορα Broughton, για να διερευνήσει τον φόνο ενός συναδέλφου της από ένα άγνωστο και φαινομενικά αδίστακτο δίκτυο κατασκοπείας. Παράλληλα, η φονική πράκτορας πρέπει να ανακτήσει μία λίστα με διπλούς πράκτορες, η οποία χάθηκε και δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια. Για να τα καταφέρει, διατάσσεται να συνεργαστεί με τον αρχηγό του Σταθμού της MIG στο Βερολίνο, David Percival (McAvoy) πράγμα που θα δεχθεί, αλλά μάλλον απρόθυμα.

Τα παγερά αισθήματα μεταξύ των δύο είναι αμοιβαία, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να ξετυλίξουν ολόκληρο το οπλοστάσιο των απίστευτων ικανοτήτων τους για να αντιμετωπίσουν μια απειλή, η οποία έχει θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το οικοδόμημα της αντικατασκοπείας του Δυτικού κόσμου.

Ο David Leitch μετά τήν ανέλπιστη επιτυχία τού John Wick, η οποία έφερε καί τήν σκηνοθεσία τού πολυαναμενόμενου Deadpool 2, βάζει καί εδώ τήν σφραγίδα του με την καλά γυρισμένη και χορογραφημένη δράση του. Η Charlize Theron, η οποία αφιέρωνε τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα, για 3 μήνες, για να φέρει στη ζωή τις απαιτητικές σκηνές μάχης της ταινίας, πολεμά, φιλά (θανατηφόρα) καί σκοτώνει με φοβερές gun-fu χορογραφίες, σε ένα χαρακτήρα κομμένο καί ραμμένο στά μέτρα της.

Το cast συμπληρώνουν οι: James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella και Toby Jones. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στίς ΗΠΑ, στίς 28 Ιουλίου.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss