Αυτοκτόνησε στα 32 του ο “Zombie Boy”, το διάσημο Full Tattoo μοντέλο

Προκάλεσε αίσθηση με τα τατουάζ του που θύμιζαν ζόμπι, παίζοντας στο πλευρό της Lady Gaga στο βίντεο του “Born this way”. Παρά την επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ που ακολούθησε, έδωσε τέλος στη ζωή του λίγες μέρες πριν τα 33α γενέθλιά του.

Θλίψη στον κόσμο της μόδας και της σόου μπιζ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού μοντέλου Rick Genest λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 33α γενέθλιά του. Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ και σύμφωνα με τις αρχές και τα τοπικά ΜΜΕ όλα δείχνουν ότι έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο Genest υπήρξε ευρύτερα γνωστός ως “Zombie Boy” λόγω των πρωτότυπων και ιδιαίτερων τατουάζ που κάλυπταν όλο το πρόσωπο και το σώμα του, κάνοντάς τον να μοιάζει με σκελετό.

Έγινε μάλιστα περιζήτητος αφού εμφανίστηκε το 2011 στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Born this way” της Lady Gaga, δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση με την εμφάνισή του, που αρχικά πολλοί νόμιζαν ότι είναι προϊόν μακιγιάζ.

Η Lady Gaga ήταν η πρώτη που έσπευσε να εκφράσει τη βαθιά θλίψη της για την αυτοκτονία του “Zombie Boy”. Προχώρησε δε ένα βήμα παραπέρα, αφού το αρχικό της tweet ακολούθησαν και άλλα με αναφορές στη ψυχική υγεία, τη σημασία που πρέπει να δινουμε σε αυτήν και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται η ίδια να λάβει ώστε να απαλλαγούν οι άνθρωποι που υποφέρουν από το στίγμα και να αλλάξουν οι νοοτροπίες γύρω από αυτό το θέμα.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, ο “Zombie Boy” υπήρξε περιζήτητος στο χώρο της μόδας, κάνοντας πολλές φωτογραφήσεις, εξώφυλλα, αλλά και πασαρέλα για λογαριασμός πολύ γνωστών σχεδιαστών και οίκων μόδας, όπως ο Thierry Mugler.

Ο Genest έδωσε τέλος στη ζωή του έξι μέρες πριν γίνει 33 ετών…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss