Believe the Hype – Οι Ralph Macchio και William Zabka επιστρέφουν σε spinoff σειρά του Karate Kid

Το sequel του Karate Kid έρχεται με τη μορφή σειράς και οι Ralph Macchio και William Zabka επιστρέφουν στις ζωές μας.

Είστε από αυτούς που ενθουσιάζονται όταν μια θρυλική ταινία αποκτά spinoff σειρά μετά από χρόνια, ή από εκείνους που προτιμούν οι θρύλοι να μένουν ανέγγιχτοι;

Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία τότε σας έχουμε θαυμάσια νέα, καθώς το πολυαγαπημένο «Karate Kid» του 1984 θα αποκτήσει τη δική του spinoff τηλεοπτική σειρά, με τον τίτλο «Cobra Kai». Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, υπομονή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σειρά θα έχει να κάνει «με δύο άντρες που αντιμετωπίζουν τους δαίμονες του παρελθόντος τους και τις σημερινές δυσκολίες στη ζωή τους, με τον μόνο τρόπο που ξέρουν: μέσω του καράτε».

Κοιτάξτε, δε θα σας πούμε ψέματα, ακούγεται υπέροχο -ειδικά αν αποδειχθεί μια σειρά β’ διαλογής και instant cult.

Οι δύο άντρες δεν θα είναι άλλοι από τους Ralph Macchio και William Zabka, οι οποίοι θα επιστρέψουν για να υποδυθούν τους χαρακτήρες που τους έκαναν διάσημους, τον Daniel LaRusso και τον Johnny Lawrence, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το Deadline, η περιγραφή της ιστορίας που θα πραγματεύεται η σειρά, πάει κάπως έτσι: «Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του All Valley Karate Tournament του 1984, ένας ξεπεσμένος Johnny Lawrence αποζητά τη λύτρωση, ανοίγοντας ξανά τη διάσημη σχολή καράτε Cobra Kai. Στην πορεία αναζωπυρώνει την έχθρα του με τον Daniel LaRusso, ο οποίος είναι τώρα επιτυχημένος αλλά παλεύει να διατηρήσει μια ισορροπία στη ζωή του, χωρίς τη καθοδήγηση του μέντορά του, Mr. Miyagi».

Ο Pat Morita, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Mr. Miyagi, πέθανε το 2005.

Το YouTube Red θα κυκλοφορήσει τη σειρά το 2018. Σύμφωνα με το Deadline, σκηνές από την πρωτότυπη ταινία και άλλο σχετικά υλικό που υπάρχει στο YouTube, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο views μέχρι σήμερα.

Και, σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς είναι οι Macchio και Zabka σήμερα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε:

Και εδώ όταν επανενώθηκαν στην εκδήλωση Summer Television Critics Association Press Tour, στις 4 Αυγούστου, για την παρουσίαση του «Cobra Kai» από το YouTube Red:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss