Big Little Lies: Είδαμε τα πρώτα 5 επεισόδια… καί προτείνουμε ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα από την ΗΒΟ

Υποκύπτοντας στη μόδα που θέλει τις μεγάλες κινηματογραφικές σταρ του Hollywood να μην μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία της μικρής οθόνης, οι βραβευμένες με Όσκαρ Reese Witherspoon και Nicole Kidman συμμετέχουν στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Jean-Marc Vallée με τίτλο Big Little Lies.

Ο σκηνοθέτης του Dallas Buyers Club και του Wild επιστρέφει, αυτή την φορά στην τηλεόραση, διασκευάζοντας την ομότιτλη νουβέλα της Liane Moriarty, σε σενάριο τού David Kelley (Ally McBeal, Boston Legal), για τη φαινομενικά τέλεια και αψεγάδιαστη ζωή της Madeline, της Celeste και της Jane, οι οποίες αποτελούν υπόδειγμα συζύγων και νοικοκυρών. Ένας φόνος όμως θα διαταράξει τις ισορροπίες τους, θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις.

Ειπωμένη μέσα από τα μάτια τριών μητέρων η ιστορία απεικονίζει την εικόνα μιας πόλης που τροφοδοτείται από φήμες και διαιρείται σε έχοντες και μη έχοντες, εκθέτει τις συγκρούσεις, τα μυστικά και τις προδοσίες που θέτουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε γονείς και παιδιά και κλονίζουν τις συζυγικές αλλά και τις φιλικές σχέσεις.

Με πολύ καλή σκηνοθεσία – βοηθούμενη βέβαια καί από το μαγευτικό τοπίο (η ιστορία εκτυλίσσεται στο Monterey της Καλιφόρνια) – καί με τίς πρωταγωνίστριες Reese Witherspoon (σε μία φορμαρισμένη ερμηνεία), μια γυναίκα με δύσκολη κόρη σε δύσκολη εφηβεία, χωρισμένη, ξαναπαντρεμένη και πικραμένη αλλά με απίστευτα καυστικό χιούμορ καί την πάντοτε καλή Nicole Kidman, όπου υποδύεται την Celeste, μία μητέρα δίδυμων αγοριών με (φαινομενικά) ονειρεμένη ζωή καί παντρεμένη με έναν περίεργο και βίαιο στο σεξ άντρα τον Perry, η μίνι σειρά του HBO,  εκτός από μια κωμωδία ηθών, είναι παράλληλα (όπως και το βιβλίο) εμπλουτισμένο με ένα αστυνομικό μυστήριο.

Το Big Little Lies είναι ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα που υφαίνει μια ιστορία δολοφονίας κάτω από τη φαινομενική τελειότητα και τις αντιφάσεις που υπάρχουν πίσω από την εξιδανικευμένη αντίληψη της κοινωνίας για τον γάμο, τις σχέσεις, την ανατροφή των παιδιών και τη φιλία.

Η σκηνοθεσία είναι του υποψήφιου για Όσκαρ Jean-Marc Vallée ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τις βραβευμένες με Οσκαρ Reese Witherspoon και Nicole Kidman, την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Shailene Woodley, την υποψήφια για Όσκαρ Laura Dern, τη Zoe Kravitz, τον Alexander Skarsgård, τον Adam Scott, τον James Tupper και τον Jeffrey Nordling.

https://www.youtube.com/watch?v=chJ4mcy1cpY

 

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss