Blade Runner 2049: Το νέο trailer είναι αυτό που περιμέναμε… μαγεία!

Η Warner Bros. μετά τα δύο άκρως εντυπωσιακά poster, που είδαμε πρίν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο official trailer απο το Blade Runner 2049, το sequel του κλασικού sci-fi φίλμ του Ridley Scott που πλέον βρίσκεται στη θέση του παραγωγού.

Αν και το πρώτο trailer (19/12) δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, τόσο ή ατμόσφαιρα όσο και η μουσική, φανέρωσαν μια απόλυτη ταύτιση με το πρώτο κλασικό φίλμ, που ο ίδιος ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve υποσχέθηκε οτι θα σεβαστεί στο έπακρον.

Οι εικόνες είναι απλά μαγευτικές στο νέο trailer, όσο για την πλοκή;  Οι δημιουργοί κρατάνε εδώ και καιρό κλειστά τα χαρτιά τους και δεν μας χαλάει καθόλου αυτό προς το παρόν.

Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός K (Ryan Gosling) ξεθάβει ένα πολυετές μυστικό, τόσο σημαντικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στο χάος την κοινωνία που είδη παραπαίει. Η ανακαλύψη του K θα τον οδηγήσει σε μια αποστολή με σκοπό την ανεύρεση του Rick Deckard (Harrison Ford), ενός πρώην αξιωματικού της Αστυνομίας του Los Angeles, που αγνοείται για περισσότερα απο 30 χρόνια.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Denis Villeneuve (Incendies, Prisoners, Arrival), στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο οσκαρικός Roger Deakins (The Shawshank Redemption, Prisoners),ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Hampton Fancher (Blade Runner, The Minus Man) και Michael Green (Green Lantern), βασισμένοι φυσικά και στην νουβέλα του Philip K. Dick.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του Rick Deckard, ενώ συμπρωταγωνιστής του θα είναι ο Ryan Gosling. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Robin Wright (Wonder Woman, House of Cards), Jared Leto (Suicide Squad), Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Barkhad Abdi και Mackenzie Davis (Halt And Catch Fire).

To Blade Runner 2049 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss