To The Bone: Η νεα ταινία του Netflix για την νευρική ανορεξία, πιο επίκαιρη απο ποτέ (trailer)

Η νέα ταινία της Lilly Collins (Miror – Miror, The Blind Side) ονομάζεται To The Bone και έχει ως κεντρικό θέμα μια 20χρονη κοπέλα που πάσχει από νευρική ανορεξία. Η παραγωγή ανήκει στο Netflix και συμπρωταγωνιστής της Collins είναι ο Keanu Reeves.

Ηρωίδα της ταινίας είναι η 20χρονη Ellen (Lily Collins) η οποία έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της μέσα σε διάφορα κέντρα θεραπείας της ανορεξίας. Όταν η θετή μητέρα της (Carrie Preston) τη στέλνει για νέα θεραπεία, η Ellen δεν περιμένει να συναντήσει κάτι καινούργιο, ωστόσο εκπλήσσεται από το πρόγραμμα του κέντρου.

Επικεφαλής είναι ένας μη συμβατικός γιατρός τον οποίο υποδύεται ο Keanu Reeves. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Marti Noxon, γνωστή από τα Buffy the Vampire Slayer, UnREAL και Girlfriends’ Guide to Divorce. Τόσο η ίδια όσο και η Collins έχουν μιλήσει στο παρελθόν για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζαν στο παρελθόν. Μάλιστα, αρκετά στοιχεία του φιλμ προέρχονται από προσωπικές εμπειρίες της Noxon.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 14 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss