The Book of Henry: Η Naomi Watts πήρε… το όπλο της (trailer)

O Κόλιν Τρέβοροου, μετά τους δεινόσαυρους και το Jurassic World και λίγο πριν πάει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά με το Star Wars: Episode IX, σκηνοθέτησε ένα οικογενειακό δράμα με αρκετές δόσεις θρίλερ, άρωμα 80s και με ένα ένα υπέροχο (παιδικό) καστ.

Με το The Book of Henry o Τρέβοροου φαίνεται να επιστρέφει στις σκοτεινές, περίεργες, indie ρίζες του, όπως τον είχαμε γνωρίσει στο Safety Not Guaranteed, με αρκετές δόσεις 80s νοσταλγίας, καθώς η ιστορία ακολουθεί τον αρκετά έξυπνο και χαρισματικό για την ηλικία του 11χρονο Χένρι (Τζέιντεν Λίμπερερ, το οποίο θα δούμε και στο It) ο οποίος ζει με την μητέρα του (Ναόμι Γουότς) και τον μικρότερό του αδερφό (Τζέικομπ Τρεμπλέ, που είχαμε γνωρίσει στο οσκαρικό The Room). Δίπλα τους μένουν οι Κριστίνα (Μάντι Ζίγκλερ) και ο πατριός της (Ντιν Μόρις) οι οποίοι κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Χένρι καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει την Κριστίνα από τον πατριό της, γράφοντάς το στο βιβλίο του το οποίο ανακαλύπτει η μητέρα του και, μαζί με τον μικρότερό του αδερφό, το βάζουν σε εφαρμογή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουότς έχει συνεργαστεί και με τα δυο παιδιά. Με τον Λίμπερερ την είχαμε δει μαζί στο St. Vincent, ενώ με τον Τρεμπλέ στο θρίλερ Shut In. Από το τρέιλερ δείχνουν να έχουν μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους, η οποία ακόμα καλά κρατεί εδώ και πολύ καιρό.

Το σενάριο το έχει γράψει ο συγγραφέας και τηλεοπτικός σεναριογράφος Γκρεγκ Χούρβιτς, ο οποίος κάνει τον κινηματογραφικό του ντεμπούτο με αυτή την ταινία. Η ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Λι Πέις και Σάρα Σίλβερμαν, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Ιουνίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss