Call of Duty: WWII – Επιστροφή στίς ρίζες (trailer)

Η Activision όπως αναμενόταν (σήμερα 26/4) έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Call Of Duty, με ένα επικό trailer. Σε συνεργασία με την Sledgehammer Games, υπεύθυνη για τα Advanced Warfare και Modern Warfare 3 και μετά απο το “χαμηλών πτήσεων” Infinite Warfare, η Activision γυρνάει στα γνωστά “λημέρια” του B’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομα του, το Call of Duty: WWII μεταφέρει τους παίκτες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε διάφορες τοποθεσίες του, στην Νορμανδία, στην Γαλλία και το Βέλγιο.

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχε έντονη φημολογία ότι το Call of Duty θα εγκαταλείψει τα φουτουριστικά περιβάλλοντα, τα οποία δεν πήγαν και τόσο καλά για την σειρά, και ότι θα επιστρέψει σε αυτό που το έκανε διάσημο: στον 20ο αιώνα και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Η Activision τελικά επιβεβαίωσε με τον πιο απλό και κατηγορηματικό τρόπο λοιπόν αυτήν τη επιστροφή, ανοίγοντας επίσημη ιστοσελίδα για το WWII. Ο τίτλος του παιχνιδιού δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού προφανώς η Activision δεν θέλει να υπάρξει καμία αμφιβολία σε κανέναν ότι πράγματι είναι ένα παιχνίδι που διεξάγεται στον δεύτερο παγκόσμιο, ώστε να κάνει ένα reboot της σειράς προς την κατεύθυνση που επιθυμούν οι περισσότεροι παίκτες. Η σειρά των Call of Duty εμφανίστηκε το 2003, και τα τρία πρώτα παιχνίδια της ήταν τοποθετημένα στον δεύτερο παγκόσμιο, ενώ η τελευταία φορά που παιχνίδι της σειράς είχε ως θέμα αυτήν την χρονική περίοδο ήταν το 2008, με το World at War.

Το δεδομένο είναι, πάντως, ότι οι φίλοι της σειράς χαίρονται ήδη με την ανακοίνωση ότι το Call Of Duty επιστρέφει σε σκηνικό Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Call of Duty: WWII αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC, αλλά μέχρι τότε δείτε το κινηματογραφικής αίσθησης trailer, με “ολίγον” απο Band of Brothers και πολύ Saving Private Ryan.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss