Χάκερς απειλούν με διαρροή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

Χάκερς ισχυρίζονται πως υπέκλεψαν το πέμπτο σίκουελ της σειράς ταινιών Πειρατές της Καραϊβικής κι απειλούν να την διαρρεύσουν, πριν την προγραμματισμένη προβολή της, εάν δε λάβουν ένα υπέρογκο ποσό σε bitcoin που ζητούν ως λύτρα από την Disney, όπως αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Bob Iger.

Αν και ο Iger δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της ταινίας, πληροφορίες στα διεθνή μέσα ενημέρωσης σημειώνουν πως πρόκειται για την ταινία Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Disney δε σκοπεύει να υποκύψει στον εκβιασμό και να καταβάλει τα χρήματα, αλλά συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές για να δοθεί ένα αίσιο τέλος σε αυτή την υπόθεση.

Το 5ο σίκουελ των Πειρατών της Καραϊβικής, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τζόνι Ντεπ, είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 25 Μαΐου, όμως οι χάκερς απείλησαν να δώσουν στη δημοσιότητα αρχικά πέντε λεπτά από την ταινία, ενώ στη συνέχεια θα διαρρέουν 20λεπτα αποσπάσματα, μέχρι να τους καταβληθεί το ποσό που ζητούν, όπως αναφέρεται στο διαδικτυακό περιοδικό Deadline.com.

Τον τελευταίο καιρό το Χόλυγουντ αποτελεί κύριο στόχο για τους εγκληματίες του διαδικτύου. Τον περασμένο μήνα, μια ανώνυμη ομάδα έκανε πράξη της απειλή της και διέρρευσε την πέμπτη σεζόν της σειράς του Netflix Orange is the New Black, μετά την άρνηση της εταιρείας να καταβάλλει τα λύτρα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss