Χριστίνα Μπόμπα: Πώς θα είναι το νυφικό της

Σε τρεις μήνες από τώρα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και οι προετοιμασίες όλο και τρέχουν. Ωστόσο, η Χριστίνα δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα ως μέλλουσα νύφη και μοιάζει να τα έχει όλα υπό έλεγχο.

Η ίδια δε γνωρίζει, ακόμα, αν θα κάνει bachelor με τις φίλες της, ούτε σκοπεύει να ακολουθήσει κάποιο bridal τελετουργικό πριν το γάμο της. Αυτό που θα την ανανεώσει, ωστόσο, είναι λίγες στιγμές απόλυτης ηρεμίας.

Η Χριστίνα όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο κυπριακό site, MadameLeFo.com είναι μια πολύ χαλαρή νύφη. Συγκεκριμένα, είπε: «Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι πως θέλω λίγες ημέρες πριν το γάμο να πάω στη Σίφνο να κάνω τα μπάνια μου, να μαυρίσω, να χαλαρώσω και να εναρμονιστώ με το νησί. Εξάλλου, παντρεύομαι σε νησί, εξορισμού είναι όλα πιο χαλαρά, τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά. Δεν νιώθω μέσα μου την ανάγκη να εντυπωσιάσω με κάτι διαφορετικό εκείνη την ημέρα»

Και εξήγησε πως: «Λόγω της δουλειάς μου, έχω κάνει όλα τα στυλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να το απολαύσω».

Το νυφικό της όπως ήδη είχε πει λίγες μέρες νωρίτερα θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ πρόσθεσε πως: «Το νυφικό μου θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho, πλήρως εναρμονισμένο με το νησί. Έχω καταλήξει και στο look μου, αλλά δε θα αποκαλύψω τίποτα, γιατί θα διαβάσει τη συνέντευξη και ο Σάκης και δε θέλω να ξέρει».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/chrismpo

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss