CiNema στο σπίτι: 2 + 1 προτάσεις για να περάσεις το Σαββατοκύριακο… με pop corn κατ’ οίκον

Είστε cinefreaks; Είστε όμως και σπιτόγατοι; Τότε με αυτό το άρθρο, πετύχαμε διάνα. Γιατί μοναδικός σκοπός του είναι να απολαύσετε καλές (ως πολύ καλές) ταινίες στο σπίτι! Οπότε, είτε μόνοι είτε με παρέα, διαλέξτε την αγαπημένη σας… και καλή σας θέαση!

The Shape of Water (Bluray, DVD)

Σκηνοθεσία: Guillermo del Toro

Ηθοποιοί: Doug Jones, Michael Shannon, Sally Hawkins, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer

Λίγα λόγια για την ταινία: Το υδάτινο παραμύθι του Guillermo del Toro, που απέσπασε το φετινό Όσκαρ καλύτερης ταινίας (μαζί με άλλα τρία), μας μεταφέρει στην Αμερική του 1963 και την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, όπου σε ένα απόρρητο κυβερνητικό εργαστήριο όπου εργάζεται η μοναχική Elisa (Sally Hawkins), η οποία είναι παγιδευμένη σε μια ζωή σιωπής και απομόνωσης, θα δει την ζωή της να αλλάζει για πάντα, όταν θα ανακαλύψει μαζί με την συνάδελφο της Zelda (Octavia Spencer) ένα μυστικό και άκρως απόρρητο πείραμα.

Διαβάστε την γνώμη μας αναλυτικά εδω

 

Darkest Hour (Bluray, DVD)

Σκηνοθεσία: Joe Wright

Ηθοποιοί: Lily James, Gary Oldman, Ben Mendelsohn, Kristin Scott Thomas

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Joe Wright επιστρέφει με την κινηματογραφική βιογραφία του θρυλικού ιστορικού προσώπου και ο Gary Oldman επιτέλους δικαιώνεται με μια εκπληκτική ερμηνεία που του έδωσε το Όσκαρ Α Ανδρικού ρόλου. Αυτοί οι δυο λόγοι είναι αρκετοί ώστε να περάσετε ένα δίωρο, με την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της ιστορίας.

Διαβάστε την γνώμη μας αναλυτικά εδω

 

The Wave (DVD)

Σκηνοθεσία: Roar Uthaug

Ηθοποιοί: Thomas Bo Larsen, Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp

Λίγα λόγια για την ταινία: Μια ταινία καταστροφής απο την Βόρεια Ευρώπη που μας έρχεται απο τον σκηνοθέτη Roar Uthaug, ο όποιος εντυπωσιάσε το Hollywood τόσο πολύ που ανέλαβε το reboot του «Tomb Raider», εμπνευσμένη από αληθινά γεγόνοτα που συνέβησαν στην Νορβηγία το 1934. Για ενα βράδυ γεμάτο αγωνία… γιατί ποιός είπε οτι μια καλή ταινία καταστροφής πρέπει να είναι προνόμιο… μόνο του Hollywood.

Διαβάστε την γνώμη μας αναλυτικά εδω

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss