Το Club Decadence επιστρέφει

Το αγαπημένο μπαρ πολλών “εναλλακτικών” νέων της δεκαετίας του 1990 και του 2000, είχε κλείσει πριν μερικά χρόνια, όμως με ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του, Νίκου Λακόπουλου, το μπαρ θα ανοίξει ξανά και μάλιστα στην παλιά… θρυλική του έδρα, στο νεοκλασικό στη γωνία Βουλγαροκτόνου και Πουλχερίας στο λόφο του Στρέφη, στα Εξάρχεια. 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ανάρτησε και φωτογραφίες από τις εργασίες ανακαίνισης του μπαρ:

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook:

Το Club Decadence επιστρέφει. Χωρίς τίτλους όπως ιστορικό ή θρυλικό. Με ανασηκωμένα πουκάμισα ως ένα νέο κλαμπάκι, μπαράκι ή μπαρόκλαμπο, ένας όμιλος που κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργεί ως ανοιχτή λέσχη με δράση όχι μόνο στο κτίριο της οδού Βουλγαροκτόνου 69- που ανακαινίζεται για να προλάβει το χρόνο.
Η πρώτη μας κίνηση είναι η επανακυκλοφορία των Decadence Times -ίσως και στα περίπτερα- με νέα διάθεση και πλάνα και η δημιουργία ιντερνετικού ραδιοσταθμού- που ήταν άλλωστε βασικός μας στόχος από το …1990!

Το De μαζί με τις πρώτες βραδιές ποίησης- σκηνοθετημένες από τον Στέλιο Λύτρα- για τον Μίλτο Σαχτούρη, Κική Δημουλά κ.α. εγκαινίασε το πρώτο -πρωτοποριακό για την εποχή του- bar theater, όπως και την Γκαλερί Decadence- βασικά για νέους καλλιτέχνες.

Η μουσική σκηνή του έκανε ελάχιστα live- σε κατανυκτική ατμόσφαιρα για νέα σχήματα όπως οι Bocobolech, οι Ίρις, οι Gad, oι Mary and the Boy κ.α. ή το ελληνικό σχήμα των Mecano με τον Dirk Polak.

Δεν θα μιλήσουμε για το Cine Decadence, το πιο μικρό σινεμά του κόσμου- με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα προβολών -με …ψαρόσουπα!- ούτε για τα χάπενιγκς, όπως το κουρείο, το οπωροπωλείο, η παραλία Decadence -με beach volley δωματίου, ούτε το χαρτονόμισμα.
Aυτή τη φορά το Θέατρο Decadence -που στο Nouvelle Decadence έκανε πάνω από τριάντα παραστάσεις στην οδό Μπενάκη- αναθεμελιώνεται με δύο σκηνές και η Μουσική Σκηνή του θα φιλοξενεί ένα, δύο, τρία σχήματα των εβδομάδα- σε διαφορετικούς χώρους- ενώ η Γκαλερί του θα αποχτήσει νέα δυναμική με εκδηλώσεις, bazaar, πάρτυ κλπ.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στη νέα -εξ αρχής- πορεία, καταταγείτε. Δηλώστε συμμετοχή και προτάσεις στο decaclub@gmail.com

Aποκλείονται οι ξενέρωτοι, οι κρυόκωλοι, οι δήθεν, οι “καθώς πρέπει” και πάνω από όλα ο προαιώνιος εχθρός μας. Οι Φιρφιρίκοι!

Δεν ήρθαμε να ενώσουμε τον λαό, αλλά να τον διχάσουμε χτυπώντας ανελέητα τον καθωσπρεπισμό, την παρακμή και την βλακεία- όταν παίρνει την μορφή τέχνης.

Αναλυτικό μανιφέστο σε λίγες μέρες.

Όλα τα νέα και οι εξελίξεις από την σελίδα Decadence Club Academy- και τους Decadence Times που ανασυγκροτούνται για να ξανακυκλοφορήσουν – ή να …ξανακυκλοφορηθούν.

ΤΟ DECADENCE ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ- ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss