Danger, Danger! – Η Οικογένεια Robinson επιστρέφει στο Netflix (trailer)

Ετοιμαστείτε να εκτοξευθείτε σε μια συναρπαστική περιπέτεια με την οικογένεια Robinson, μέσα από το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης δραματικής σειράς του Netflix Lost in Space, ακριβώς 50 χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε η κλασική σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Η πρωτότυπη σειρά του Netflix Lost in Space είναι ένα δραματοποιημένο και εκσυγχρονισμένο remake της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που γεννήθηκε την δεκαετία του ’60.

Βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και ο αποικισμός στο διάστημα είναι πλέον πραγματικότητα. Η οικογένεια Robinson είναι μεταξύ αυτών που έχουν επιλεγεί για να φτιάξουν μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο. Όταν όμως οι νέοι άποικοι βρεθούν απότομα εκτός τροχιάς, ενώ κατευθύνονται προς τη νέα τους κατοικία, θα χρειαστεί να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους.

Στην σειρά, πρωταγωνιστούν ο Toby Stephens (Black Sails, Die Another Day) και η Molly Parker (House of Cards, Deadwood) υποδυόμενοι τους γονείς της οικογένειας, John Robinson και Morin Robinson, οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν την αποξενωμένη τους σχέση και παράλληλα να προστατεύσουν την οικογένειά τους.

Τα παιδιά των Ρόμπινσον υποδύονται η Taylor Russell (Falling Skies), στον ρόλο της δυναμικής και γεμάτης αυτοπεποίθησης Judy, η Mina Sundwall (Maggie’s Plan, Freeheld) στον ρόλο της Peny, που είναι το εύστροφο και αποφασιστικό μεσαίο παιδί της οικογένειας, και ο Maxwell Jenkins (Sense8, Betrayal), ο οποίος υποδύεται το νεώτερο και πιο ευάλωτο μέλος της οικογένειας, τον ανήσυχο και ευαίσθητο Will Robinson, ο οποίος αρχίζει εντελώς αναπάντεχα και ανεξήγητα να δένεται φιλικά με ένα εξωγήινο ρομπότ με συναισθηματική νοημοσύνη.

Μαζί με τους Robinson καταλήγουν δύο περιθωριακοί, τους οποίους τους έφεραν μαζί οι περιστάσεις και η κοινή τους αδυναμία στις απατεωνιές. Η ιδιαίτερα χαρισματική Dr. Smith την οποία υποδύεται η Parker Posey (Café Society, Mascot, A Mighty Wind), είναι εκείνη που κινεί τα νήματα προς έναν αδιευκρίνηστο σκοπό. Και ο κατεργάρης, αλλά άθελά του γοητευτικός Don West, τον οποίο υποδύεται ο Ignacio Serricchi (Bones, The Wedding Ringer), είναι ένας καταρτισμένος εργολάβος, ο οποίος δεν είχε καμία πρόθεση να ενταχθεί στην αποικία, πόσο μάλλον να προσγειωθεί σε έναν χαμένο πλανήτη.

 

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλεται στίς 13 Απριλίου, με ελληνικούς υπότιτλους και φυσικά με ολα τα επεισόδια διαθέσιμα την ίδια μέρα. Περισσότερα για την σειρά, αλλά και τις νέες κυκλοφορίες του Netflix πατήστε εδω

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss