Deadpool 2: Oh! What a feeling… αυτό το trailer, είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί στο διαδύκτιο

Η ομάδα πίσω απο τον (προφανώς μπροστάρη) Ryan Reynolds, έχουν βαλθεί να τρελάνουν, η καλύτερα να τρολάρουν το διαδύκτιο, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Όλα φυσικά ξεκίνησαν απο ενα tweet του Reynolds με το tagline της ταινίας του 1983, Flashdance, Take your passion. And make it happen.” και όπως ήταν αναμενόμενο με την ανάρτηση του πρώτου επίσημου poster… φόρος τιμής!!

Και σα να μην έφτανε αυτό, μας “παρουσίασε” το δεύτερο trailer της ταινίας, όπου εδω μας συστήνει τον Cable του Josh Brolin, με τα απαραίτητα “σχόλια”, τα οποία ξεκινούν απο το Justice League ως το …Toy Story ναι, ναι Toy Story!!

Η πρώτη ταινία, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ο οποίος μεταφράζεται σε 783 εκ. δολ. στο παγκόσμιο box office απο ενα budget 58 εκατομμυρίων, οτι οι λεγόμενες R-Rated ταινίες μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η δεύτερη, τώρα και σε σκηνοθεσία David Leitch (ενός εκ των δύο σκηνοθετών του John Wick), θα προσπαθήσει, αν και δεν το βλέπω δύσκολο, με όπλο τον “ζω και αναπνέω για αυτόν τον ρόλο” Ryan Reynolds να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά.

Απολαύστε παρακάτω, τον αθυρόστομο, πανσεξουαλικό και μεταλλαγμένο Wade Wilson και κάντε υπομονή μέχρι τις 17 Μαίου…

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss