ΔΕΗ …με τον μήνα!

ΔΕΗ με τον μήνα θα μπορούν να έχουν ορισμένοι πελάτες στους οποίους θα δίνεται η δυνατότητα για έκδοση μηνιαίου λογαριασμού. Στόχος της ΔΕΗ για το 2018 είναι, μεταξύ άλλων, και η πρόταση για το κοινωνικό τιμολόγιο.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Μιχάλης Παναγιωτάκης, μιλώντας στο Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, χαρακτήρισε ως αχρείαστο και ανέφικτο τον στόχο να μειωθεί στο 50% το μερίδιο της ΔΕΗ.

Ο ίδιος αποκάλυψε τις εν εξελίξει προσπάθειες για τη βελτίωση της λειτουργίας της εταιρείας, υπογραμμίζοντας πως ανάμεσα στις αλλαγές που προωθούνται είναι και η καθιέρωση μηνιαίων λογαριασμών για τους πελάτες που πληρώνουν το ρεύμα με ebill.

Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να ξεκινήσει την εφαρμογή του μέσα στο 2018. Στόχος είναι, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτάκη, οι πελάτες που πληρώνουν ηλεκτρονικά να φτάσουν μέσα στο 2018 τους 2 εκατομμύρια, από τις 800.000 που είναι σήμερα.

Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται κάθε μήνα στα email των καταναλωτών. Τα ποσά για τος τρεις μήνες θα είναι έναντι και τον τέταρτο μήνα θα έρχεται ο εκκαθαριστικός.

Για εκείνους που πληρώνουν ηλεκτρονικά τα ποσά της κατανάλωσης ρεύματος η εφαρμογή τους ζητά να προχωρήσουν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Δηλαδή να συμπληρώσουν το ΑΦΜ και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας ώστε να ανανεωθεί η βάση των δεδομένων.

Η διοίκηση της ΔΕΗ εκτιμά ότι αυτή η δυνατότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε οι ανεξόφλητες οφειλές των ιδιωτικών παρόχων να παραμένουν σε χαμηλά και διαχειρίσιμα επίπεδα, παρά το γεγονός ότι απευθύνονται στο ίδιο πρακτικά πελατολόγιο με τη ΔΕΗ, των ανεξόφλητων οφειλών της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss