Δεν σταματούν οι επιθέσεις των Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες.

Μετά το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την εφημερίδα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» και την ιστοσελίδα της SUZUKI σειρά είχε σήμερα η ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας HONDA. Όποιος έμπαινε στην κεντρική σελίδα και έκανε κλικ στην επιλογή «Honda Cars» έβγαινε το ακόλουθο μήνυμα:

Το μήνυμα των χάκερ είναι ίδιο με τα προηγούμενα και αφορά στους 8 τούρκους αξιωματικούς που είναι στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει άσυλο.

«Συνεργάζεστε με τους τρομοκράτες στηρίζοντας τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO, που έκαναν την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου» έγραφε το μήνυμα. Και συνέχιζε: «Όπως πετάξαμε τους προγόνους σας στη θάλασσα, θα πετάξουμε και εσάς και την οργάνωση που στηρίζετε».

Οι Τούρκοι χάκερ μίλησαν τις προηγούμενες μέρες στον ΣΚΑΪ, σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ανέφεραν ότι θα προχωρήσουν και σε άλλες επιθέσεις στο επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση έγινε σε ένα γραφείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και ο συνεντευξιαζόμενος χάκερ ήταν ξεκάθαρος: «Πριν μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει πως στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί και ο λόγος που τα 8 μέλη του FETO (Κίνημα Γκιουλενιστών) που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος. Δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις» είχε πει.

Μεταξύ άλλων είχε πει:  «Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα. Το γκρουπ μας ονομάζεται cyber warrior και αριθμεί χιλιάδες άτομα. Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις ανάλογα τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για τη FETO. Αν συνεχίσουν τη γραμμή τους θα συνεχίσουμε και εμείς τις επιθέσεις σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss