Διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό το φαντασμαγορικό 20ό Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Η τεράστια δυναμική του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναδείχθηκε στον απόλυτο βαθμό στο 20ό Motor Festival Gold Edition, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της E.P.T.A. (European Passenger Transportation Association), από τις 7 έως και τις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ!

Ήταν ένα φαντασμαγορικό τριήμερο μηχανοκίνητο φεστιβάλ, το οποίο προσέλκυσε χιλιάδες θεατών κάθε μέρα από πολλά μέρη του κόσμου, μάλιστα, δίνοντας διεθνείς διαστάσεις στη διοργάνωση και αποτελώντας, παράλληλα, την καλύτερη διαφήμιση για την ελληνική μηχανοκίνηση!

Από την Παρασκευή το απόγευμα, οπότε και το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του μέχρι και την Κυριακή το βράδυ όταν και έπεσε η αυλαία με την τελετή λήξης το θέαμα ήταν συνεχές, ανατρεπτικό και συναρπαστικό τόσο εντός όσο και εκτός της εντυπωσιακής αρένας δράσης!

Οι επαγγελματίες οδηγοί του 20ού Motor Festival Gold Edition από Ελλάδα και εξωτερικό ανέβασαν και πάλι τον πήχη του θεάματος κατακόρυφα προσφέροντας μοναδικά Shows σε Drift, Stunt riding, Freestyle Motocross, Trial και όχι μόνο!

Ο πορτογάλος σούπερ σταρ του Stunt Riding Arrepiado και η ομάδα του πρόσφεραν μια συγκλονιστική παράσταση, όπως το ίδιο έκαναν ο Βούλγαρος Αλιπιεφ, που σήκωσε το αμάξι του Motor Festival και πάλι στις δύο ρόδες, αλλά και οι Greek Stunt Riders που πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να συναρπάζουν το κοινό με τα κόλπα τους!

Ο «ιπτάμενος» αναβάτης του Free Style Νώντας Λογοθέτης «πετούσε» πάνω από ανθρώπους και αμάξια, ο Λευτέρης Πίππος ανέβαζε κι εκείνος την αδρεναλίνη με τα Shows του στο Trial και από κοντά τους και οι BMX Riders με εντυπωσιακά άλματα και tricks!

Τα ειδικά ψηφιακά εφέ συνέθεταν, παράλληλα με τα μηχανοκίνητα shows, ένα μοναδικό μωσαϊκό, τόσο την ώρα που εξελίσσονταν τα παραπάνω όσο και όταν κορυφαίοι οδηγοί του Drift, όπως οι Γιώργος Λαγός, Χρήστος Σαΐτας, Νίκος Τσέλος, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Τσιάκας και πολλοί άλλοι τραβούσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Ακριβώς δίπλα από την αρένα δράσης, το ιστορικότερο ακροβατικό της μηχανοκίνησης, ο «Γύρος του θανάτου» που έγινε εκ νέου ανάρπαστος, φορτηγά που έγιναν πόλος έλξης του κοινού, αλλά και τα κορίτσια του φεστιβάλ που έδιναν τα δικά τους χορευτικά Shows.

Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά. Πέραν των υπόλοιπων μηχανοκίνητων δράσεων – μεταξύ αυτών και των επιδείξεων ασφαλούς οδήγησης με τα μηνύματα επ’ αυτού να είναι συνεχή αναφορικά με την ανάγκη όλοι όσοι οδηγοί θέλουν να τρέξουν να το κάνουν μόνο σε πίστες – περιμετρικά της αρένας υπήρχε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της μηχανοκίνησης!

Το 2ο Bazaar Festival με τη συμμετοχή 200 επαγγελματικών του χώρου με περισσότερα από 300 περίπτερα και τα πάντα από το χώρο των δύο και των τεσσάρων τροχών, με μοναδικές προσφορές για τους επισκέπτες!

Το 20ό Motor Festival Gold Edition ήταν συγκλονιστικό, ανατρεπτικό και πρόσθεσε ακόμη μεγαλύτερη αξία και ιπποδύναμη στον χώρο της μηχανοκίνησης.

Ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, δήλωσε: «Άλλο ένα Motor Festival έφτασε στο τέλος του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι όχι μόνο καταφέραμε να πετύχουμε ένα φαντασμαγορικό event, αλλά και διότι καταφέραμε να γίνει ένας πυρήνας αλλαγής νοοτροπίας στο θέμα της οδηγικής ασφάλειας, στο θέμα της ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του χώρου και το πιο σημαντικό απ’ όλα ένας πυρήνας ευχάριστης αλλαγής. Διότι γεμίσαμε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, μεγάλους και μικρά παιδιά, με χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς ως τελευταία ανάμνηση από το τριήμερο έχω αυτά τα πρόσωπα που καθηλωμένα παρακολουθούσαν το θέαμα με αίσθηση χαράς και μ’ ένα μόνιμο χαμόγελο αποτυπωμένο πάνω τους». 

Το ραντεβού, πλέον, δίνεται για την 21η έκδοση της διοργάνωσης, καθώς η ιστορία όχι απλά συνεχίζεται, αλλά και… εξελίσσεται!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss