Διαρροή φωτογραφιών των Galaxy S8 / S8+ και οι τιμές τους στην Ευρώπη

Μία νέα σειρά από φωτογραφίες των επερχόμενων Galaxy S8 και S8+ “διέρρευσαν”, αυτή την φορά με την μορφή ενός tweet από τον γνωστό @evleaks (Evan Blass). Η νέα σειρά φωτογραφιών, εμφανίζει τις φετινές ναυαρχίδες της Samsung σε διάφορα χρώματα, που όπως λέει ο Evan Blass, είναι τα Black Sky, Orchid Grey και Arctic Silver…

(από αριστερά προς τα δεξιά). Αν και είναι μάλλον δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε, ο γνωστός leaker υποστηρίζει πως η πάνω σειρά αποτελείται από μοντέλα Galaxy S8, ενώ στη κάτω σειρά υπάρχουν μοντέλα Galaxy S8+.

Σε ξεχωριστό επίσης tweet, ο ίδιος leaker έκανε γνωστές και τις Ευρωπαϊκές τιμές των νέων συσκευών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και του DeX Station (πρόκειται για μία βάση σαν αυτή που προσφέρει η Microsoft στα κινητά της Lumia 950 και 950 XL που χαρίζει χαρακτηριστικά “Continuum” στην συσκευή της Samsung) αλλά και του νέου Gear VR και του Gear 360.

Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουμε ότι το Galaxy S8 θα ξεκινάει από τα €799, το Galaxy S8+ θα ξεκινάει από τα €899, η βάση DeX Station θα στοιχίζει €150 ενώ τα νέα Gear VR και Gear 360 θα στοιχίζουν €129 και €229 αντίστοιχα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss