Διαζύγιο στα πλατό του Han Solo, λόγω “ασυμφωνίας χαρακτήρων”

Πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί πως οι δύο σκηνοθέτες, Phil Lord και Chris Miller που είχαν αναλάβει τη solo ταινία Han Solo του Star Wars Universe, απολύθηκαν επειδή ήρθαν σε σύγκρουση με την παραγωγό Kathleen Kennedy και τον σεναριογράφο Lawrence Kasdan.

Με τα γυρίσματα να έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, η Lucasfilm να μην θέλοντας να αφήσει το project στον αέρα για πολύ μεγάλο διάστημα και χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, βρήκαν κιόλας το νέο αντικαταστάτη, που δεν είναι άλλος από τον Ron Howard!

Με τον Howard να έχει σκηνοθετήσει πολύ δυνατές ταινίες, όπως Apollo 13, A Beautiful Mind, Rush, Cinderella Man, αλλά και κάποιες λιγότερο πετυχημένες, όπως Inferno και In the Heart of the Sea, μένει να δούμε αν θα φανεί ικανός για να διορθώσει το χάος που άφησαν οι προηγούμενοι σκηνοθέτες.

Η standalone ταινία του Han Solo θα έχει πρωταγωνιστή τον Alden Ehrenreich, ενώ θα συμπρωταγωνιστούν και οι Emilia Clarke, Woody Harrelson και Donald Glover. Η ταινία θα προβληθεί στις 25 Μαΐου του 2018!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss