Δήλωση Απορρήτου

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΣ

Στο Newsmag, το ιδιωτικό σας απόρρητο αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Tο ιδιωτικό σας απόρρητο βρίσκεται στο επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο σχεδιάζουμε και δημιουργούμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που γνωρίζετε και προτιμάτε, ώστε να μπορείτε να τα εμπιστευθείτε πλήρως και να εστιάσετε στη δημιουργία ουσιαστικών επαφών.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας όταν μας παρέχετε τις πληροφορίες σας και τη λαμβάνουμε πολύ σοβαρά.

Δεν συμβιβαζόμαστε σε ζητήματα του ιδιωτικού σας απορρήτου. Σχεδιάζουμε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με γνώμονα το ιδιωτικό σας απόρρητο. Εμπλέκουμε εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς, όπως το νομικό τομέα, τον τομέα της ασφάλειας, της μηχανολογίας, του σχεδιασμού προϊόντων και άλλους, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ληφθεί καμία απόφαση χωρίς σεβασμό για το ιδιωτικό σας απόρρητο.

Προσπαθούμε να είμαστε διαφανείς στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Επειδή χρησιμοποιούμε πολλές από τις ίδιες διαδικτυακές υπηρεσίες όπως κι εσείς, γνωρίζουμε ότι οι ανεπαρκείς πληροφορίες και η υπερβολικά περίπλοκη γλώσσα, αποτελούν κοινά προβλήματα στις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου. Ακολουθούμε την ακριβώς αντίθετη προσέγγιση: έχουμε γράψει την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου και τα σχετικά έγγραφα σε απλή γλώσσα. Θέλουμε πραγματικά να διαβάσετε τις πολιτικές μας και να κατανοήσετε τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου μας!

Εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Έχουμε ομάδες που είναι αφοσιωμένες αποκλειστικά στην ασφάλεια και προστασία των δεδομένων σας. Ενημερώνουμε συνεχώς τις πρακτικές ασφαλείας μας και επενδύουμε στις προσπάθειες ασφαλείας μας, για να βελτιώσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Καλωσορίσατε στην Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου του newsmag. Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε το χρόνο να τη διαβάσετε.

Εκτιμούμε ότι μας εμπιστεύεστε για τις πληροφορίες σας και σκοπεύουμε πάντα να διατηρούμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Αυτό ξεκινά με τη διασφάλιση ότι κατανοείτε τις πληροφορίες που συλλέγουμε, γιατί τις συλλέγουμε, τον τρόπο χρήσης και τις επιλογές σας σχετικά με τις πληροφορίες σας. Αυτή η Πολιτική περιγράφει τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου μας σε απλή γλώσσα, διατηρώντας τη νομική και τεχνική φρασεολογία στο ελάχιστο.

Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018.

1. Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σας βάσει αυτής της Πολιτικής Ιδιωτικού Απορρήτου είναι:

European Trades ΕΠΕ
Πέτρου Ράλλη 375
Νίκαια 18450
Ελλάδα

2. Πού ισχύει η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου ισχύει για ιστοτόπους, εφαρμογές, εκδηλώσεις και άλλες υπηρεσίες τις οποίες διαχειρίζεται το Newsmag. Για λόγους απλούστευσης, αναφερόμαστε σε όλες αυτές ως τις «υπηρεσίες» μας στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου. Για να το κάνουμε ξεκάθαρο, έχουμε προσθέσει συνδέσμους με αυτήν την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου σε όλες τις σχετικές υπηρεσίες.

Ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να απαιτούν τη δική τους μοναδική πολιτική ιδιωτικού απορρήτου. Εάν μια συγκεκριμένη υπηρεσία έχει τη δική της πολιτική ιδιωτικού απορρήτου, τότε αυτή η πολιτική θα ισχύει – και όχι η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου.

3. Πληροφορίες που συλλέγουμε

Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ουσιαστικές επαφές χωρίς κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως βασικές λεπτομέρειες προφίλ και τους τύπους ατόμων που θα θέλατε να συναντήσετε. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες που παράγονται κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, για παράδειγμα αρχεία καταγραφής πρόσβασης, όπως και πληροφορίες από τρίτους, όπως όταν έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μέσω λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, θα επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Πληροφορίες που μας δίνετε εσείς

Επιλέγετε να μας δίνετε ορισμένες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Αυτές περιλαμβάνουν

  • Όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό, μας παρέχετε τουλάχιστον τα στοιχεία σύνδεσής σας, όπως και ορισμένα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για την υπηρεσία, όπως το φύλο σας και η ημερομηνία γέννησής σας.
  • Όταν ολοκληρώσετε το προφίλ σας, μπορεί να μοιραστείτε μαζί μας πρόσθετες πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπικότητα, τον τρόπο ζωής, τα ενδιαφέροντά σας και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με εσάς, καθώς και περιεχόμενο όπως φωτογραφίες και βίντεο. Για να προσθέσετε κάποιο περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες ή βίντεο, μπορεί να μας επιτρέψετε να προσπελάσουμε την κάμερα ή το φωτογραφικό σας άλμπουμ. Ορισμένες από τις πληροφορίες που επιλέγετε να μας παρέχετε μπορεί να θεωρηθούν ως «ειδικές» ή «ευαίσθητες» σε ορισμένες δικαιοδοσίες, όπως είναι η φυλετική ή η εθνοτική προέλευσή σας, ο σεξουαλικός προσανατολισμός και οι θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Επιλέγοντας να δώσετε αυτές τις πληροφορίες, συμφωνείτε να επεξεργαστούμε εμείς αυτές τις πληροφορίες.
  • Όταν εγγραφείτε σε μια επί πληρωμή υπηρεσία ή πραγματοποιείτε μια αγορά απευθείας από εμάς (και όχι μέσω πλατφόρμας όπως τα iOS ή Android), παρέχετε σε εμάς ή στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μας διάφορες πληροφορίες, όπως ο αριθμός της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία.
  • Όταν συμμετέχετε σε έρευνες ή ομάδες εστίασης, μας παρέχετε τις απόψεις σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, απαντήσεις στις ερωτήσεις μας και μαρτυρίες.
  • Όταν επιλέγετε να συμμετάσχετε στις προωθήσεις, τις εκδηλώσεις ή τους διαγωνισμούς μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρησιμοποιείτε για να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε.
  • Εάν επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας (Help Desk), συλλέγουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης. Μερικές φορές, παρακολουθούμε ή καταγράφουμε αυτές τις αλληλεπιδράσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς και για να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.
  • Εάν μας ζητήσετε να επικοινωνήσουμε με ή να επεξεργαστούμε με άλλον τρόπο πληροφορίες άλλων ατόμων (για παράδειγμα, αν μας ζητήσετε να στείλουμε ένα email εκ μέρους σας σε έναν από τους φίλους σας), συλλέγουμε πληροφορίες για άλλα άτομα που μας δώσατε εσείς, για να ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.
  • Φυσικά, επεξεργαζόμαστε επίσης τις συνομιλίες σας με άλλους χρήστες, όπως και το περιεχόμενο που δημοσιεύετε, ως μέρος της λειτουργίας των υπηρεσιών.

Πληροφορίες που λαμβάνουμε απ’ άλλους

Εκτός από τις πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας, λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από άλλους, όπως:

  • Άλλοι χρήστεςΆλλοι χρήστες ενδέχεται να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με εσάς καθώς χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλους χρήστες, εάν επικοινωνήσουν μαζί μας σχετικά με εσάς. Επίσης, εάν κάποιος χρήστης μας ζητήσει να αποκτήσουμε πρόσβαση στις επαφές του και τυχαίνει να είστε εσείς μία από αυτές τις επαφές, μπορεί να επικοινωνήσουμε με εσάς εξ ονόματος του χρήστη.
  • Μέσα Κοινωνικής ΔικτύωσηςΕνδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως τη σύνδεσή σας στο Facebook) ώστε να δημιουργήσετε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Newsmag. Αυτό σας απαλλάσσει από την ανάγκη να θυμάστε ένα ακόμα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ορισμένες πληροφορίες με εμάς από το λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Άλλοι συνεργάτεςΜπορεί, για παράδειγμα, να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από τους συνεργάτες μας όταν οι λογαριασμοί σας στο Newsmag μπορούν να δημιουργηθούν μέσω των ιστοτόπων ενός συνεργάτη (στην οποία περίπτωση διαβιβάζονται μαζί με τα στοιχεία εγγραφής σε εμάς) ή όταν οι διαφημίσεις του Newsmag δημοσιεύονται σε ιστοτόπους και πλατφόρμες ενός συνεργάτη (στην οποία περίπτωση μπορούν να μεταβιβαστούν μαζί με λεπτομέρειες σχετικά με την επιτυχία μιας καμπάνιας).

Πληροφορίες που συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες που έχετε χρησιμοποιήσει, τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιήσατε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Πληροφορίες χρήσηςΣυλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα το πώς τις χρησιμοποιείτε (π.χ. την ημερομηνία και την ώρα που συνδεθήκατε, τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε, τις αναζητήσεις, τα κλικ και τις σελίδες που σας παρουσιάστηκαν, τη διεύθυνση του ιστοτόπου παραπομπής, διαφημίσεις στις οποίες κάνατε κλικ) και πώς αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες (π.χ. χρήστες με τους οποίους συνδέεστε και αλληλεπιδράτε, ώρα και την ημερομηνία των ανταλλαγών σας, τον αριθμό των μηνυμάτων που στέλνετε και λαμβάνετε).
  • Πληροφορίες συσκευώνΣυλλέγουμε πληροφορίες από και για τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, όπως:
    • πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό, όπως η διεύθυνση IP, το αναγνωριστικό (ID) της συσκευής και ο τύπος της, ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά των συσκευών και των εφαρμογών, σφάλματα των εφαρμογών, αναγνωριστικά (ID) διαφημίσεων (όπως π.χ. το AAID της Google και το IDFA της Apple, αμφότερα εκ των οποίων αποτελούν τυχαία παραγόμενους αριθμούς που μπορείτε να επαναφέρετε μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής σας), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την έκδοση και τη γλώσσα, το λειτουργικό σύστημα, τις ζώνες ώρας, τα αναγνωριστικά που σχετίζονται με cookies ή άλλες τεχνολογίες που μπορεί να αναγνωρίζουν μοναδικά τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα περιήγησης (π.χ. IMEI/UDID και διεύθυνση MAC)·
    • πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας σε ασύρματο δίκτυο ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, όπως ο πάροχος υπηρεσιών και η ισχύς του σήματος·
    • πληροφορίες σχετικά με αισθητήρες συσκευών, όπως επιταχυνσιόμετρα, γυροσκόπια και πυξίδες.
  • Άλλες πληροφορίες, με τη συγκατάθεσή σαςΕάν μας δώσετε την άδεια, μπορούμε να συλλέξουμε την ακριβή γεωγραφική σας θέση (γεωγραφικό πλάτος και μήκος) με διάφορα μέσα, ανάλογα με την υπηρεσία και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων GPS, Bluetooth ή Wi-Fi. Η συλλογή της γεωγραφικής σας θέσης μπορεί να εμφανιστεί στο παρασκήνιο ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες, εάν η άδεια που μας δώσατε επιτρέπει ρητά αυτήν τη συλλογή. Εάν απορρίψετε την άδειά μας για να συλλέξουμε την γεωγραφική σας θέση, δεν θα τη συλλέξουμε.Ομοίως, εάν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να συλλέξουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας (για παράδειγμα, αν θέλετε να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή ροή βίντεο (streaming) στις υπηρεσίες). Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε τις επαφές σας (για παράδειγμα, αν θέλετε να απευθυνθούμε στους φίλους σας για λογαριασμό σας).

4. Cookies κι άλλες τεχνολογίες συλλογής δεδομένων

Χρησιμοποιούμε και μπορεί να επιτρέψουμε σε άλλους να χρησιμοποιούν cookies και παρόμοιες τεχνολογίες (π.χ. web beacons, pixels) για να αναγνωρίζουν εσάς ή/και τις συσκευές σας. Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους που τα χρησιμοποιούμε (όπως την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, την απομνημόνευση των προτιμήσεων και των ρυθμίσεών σας, την ανάλυση της κίνησης και των τάσεων στον ιστότοπο, την απόδοση και μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών, μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης και άλλων εργαλείων.

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης (όπως τα Safari, Internet Explorer, Firefox και Chrome) έχουν μια λειτουργία «Do not Track» (Μην παρακολουθείς) («DNT») που λέει σε έναν ιστότοπο ότι ένας χρήστης δεν θέλει να παρακολουθείται η διαδικτυακή του δραστηριότητα. Εάν ένας ιστότοπος που ανταποκρίνεται σε ένα σήμα DNT λαμβάνει ένα σήμα DNT, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να εμποδίσει τον συγκεκριμένο ιστότοπο να λαμβάνει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το χρήστη του προγράμματος περιήγησης. Δεν προσφέρουν όλα τα προγράμματα περιήγησης την επιλογή DNT και τα σήματα DNT δεν είναι ακόμη ομοιόμορφα. Γι’ αυτό το λόγο, πολλές επιχειρήσεις, όπως και το Newsmag, δεν απαντούν επί του παρόντος σε σήματα DNT.

5. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Ο κύριος λόγος που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας είναι να προσφέρουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να σας διατηρούμε ασφαλείς και να σας παρέχουμε διαφημίσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε παρακάτω για πιο λεπτομερείς εξηγήσεις για τους διάφορους λόγους που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, μαζί με πρακτικά παραδείγματα.

Για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς

  • Τη δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας
  • Την παροχή υποστήριξης πελατών και την απάντηση στα αιτήματά σας
  • Την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας
  • Την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των παραγγελιών και της χρέωσης

Για να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με άλλους χρήστες

  • Την ανάλυση του προφίλ σας και των προφίλ άλλων χρηστών για να προτείνουμε σημαντικές επαφές
  • Την εμφάνιση των προφίλ των χρηστών μεταξύ τους

Για να εξασφαλίσουμε μια συνεπή εμπειρία σε όλες τις συσκευές σας

  • Για τη σύνδεση των διαφόρων συσκευών που χρησιμοποιείτε, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια συνεπή εμπειρία σε όλες τις υπηρεσίες μας. Αυτό το κάνουμε συνδέοντας συσκευές και δεδομένα του προγράμματος περιήγησης, όπως όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας με διαφορετικές συσκευές ή χρησιμοποιώντας μερική ή πλήρη διεύθυνση IP, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης και παρόμοια δεδομένα σχετικά με τις συσκευές σας, για να τις εντοπίσουμε και συνδέσουμε.

Για να σας προσφέρουμε σχετικές προσφορές και διαφημίσεις

  • Για τη διοργάνωση κληρώσεων, διαγωνισμών, εκπτώσεων ή άλλων προσφορών
  • Για την ανάπτυξη, εμφάνιση και παρακολούθηση περιεχομένου και διαφημίσεων, προσαρμοσμένων στα ενδιαφέροντά σας στις υπηρεσίες και σε άλλους ιστοτόπους
  • Για να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή κινητών συσκευών σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες

  • Για τη διαχείριση ομάδων εστίασης και ερευνών
  • Για τη διεξαγωγή ερευνών και ανάλυσης της συμπεριφοράς των χρηστών, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας (για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσουμε να αλλάξουμε την εμφάνιση και την αίσθηση ή ακόμα και να τροποποιήσουμε ουσιωδώς ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό βάσει της συμπεριφοράς των χρηστών)
  • Για την ανάπτυξη νέων λειτουργιών και υπηρεσιών (για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα λειτουργία βάσει ενδιαφερόντων επιπλέον των αιτημάτων που λαμβάνουμε από χρήστες).

Για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση της απάτης ή άλλων παράνομων ή μη εξουσιοδοτημένων δραστηριοτήτων

  • Για την αντιμετώπιση συνεχιζόμενης ή φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός και εκτός πλατφόρμας
  • Για την εκτέλεση αναλύσεων δεδομένων για την καλύτερη κατανόηση και το σχεδιασμό αντίμετρων κατά αυτών των δραστηριοτήτων
  • Για τη διατήρηση δεδομένων σχετικά με δόλιες δραστηριότητες, ώστε να αποτρέπονται οι επαναλήψεις αυτών

Για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους νόμους

  • Για τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις
  • Για να παρέχουμε βοήθεια στις αρχές επιβολής του νόμου
  • Για να επιβάλουμε ή να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας, για παράδειγμα τους Όρους μας

Για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όπως περιγράφεται παραπάνω, βασιζόμαστε στις παρακάτω νομικές βάσεις:

  • Παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς: Τις περισσότερες φορές, ο λόγος που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας είναι για να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχετε μαζί μας. Για παράδειγμα, καθώς χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας για να δημιουργήσετε ουσιώδεις επαφές, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να διατηρήσουμε το λογαριασμό και το προφίλ σας, για να το κάνουμε ορατό σε άλλους χρήστες και να σας προτείνουμε άλλους χρήστες.
  • Σύννομα συμφέροντα: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας όπου έχουμε σύννομα συμφέροντα να το πράξουμε. Για παράδειγμα, αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών στις υπηρεσίες μας για να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφορές μας, να προτείνουμε προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για διοικητική διαχείριση, εντοπισμό απάτης και άλλους νομικούς σκοπούς.
  • Συγκατάθεση: Κατά καιρούς, μπορεί να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των πληροφοριών σας για συγκεκριμένους λόγους. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση που παρέχεται στο τέλος της παρούσας Πολιτικής Ιδιωτικού Απορρήτου.

6. Πως μοιραζόμαστε τις πληροφορίες

Μιας και ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε ουσιώδεις επαφές, η κύρια περίπτωση μοιράσματος των πληροφοριών των χρηστών, είναι φυσικά με άλλους χρήστες. Επίσης, μοιραζόμαστε κάποιες πληροφορίες χρηστών με παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες που μας βοηθούν στη λειτουργία των υπηρεσιών, με άλλες εταιρείες της European Trades ΕΠΕ και σε ορισμένες περιπτώσεις, με τις νομικές αρχές. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μοιράζονται οι πληροφορίες σας με άλλους.

  • Με άλλους χρήστες Μοιράζεστε πληροφορίες με άλλους χρήστες όταν γνωστοποιείτε οικειοθελώς πληροφορίες σχετικά στην υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου προφίλ σας). Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες σας και να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που μοιράζεστε είναι αυτό που σας αρέσει να είναι δημόσια ορατό, αφού ούτε εσείς ούτε εμείς μπορούμε να ελέγξουμε τι κάνουν οι άλλοι με τις πληροφορίες σας αφού τις μοιραστείτε.Εάν επιλέξετε να περιορίσετε το κοινό για ολόκληρο ή μέρος του προφίλ σας ή για συγκεκριμένο περιεχόμενο ή πληροφορίες για εσάς, τότε θα είναι ορατό σύμφωνα με τις Ρυθμίσεις σας.
  • Με τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας Χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη για να μας βοηθήσουν να λειτουργούμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα τρίτα μέρη μας βοηθούν σε διάφορες εργασίες, όπως φιλοξενία και συντήρηση δεδομένων, ανάλυση, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, διαφήμιση, επεξεργασία πληρωμών και εργασίες ασφαλείας.Μπορεί επίσης να μοιραστούμε πληροφορίες με συνεργάτες που μας διανέμουν και βοηθούν στη διαφήμιση των υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, μπορεί να μοιραζόμαστε περιορισμένες πληροφορίες για εσάς σε κατακερματισμένες, μη αναγνώσιμες από άνθρωπο μορφές σε διαφημιστικούς συνεργάτες.Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου πριν από την εμπλοκή οποιουδήποτε παρόχου υπηρεσιών ή τη συνεργασία με οποιονδήποτε συνεργάτη. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών και οι συνεργάτες μας πρέπει να συμφωνούν με αυστηρές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.
  • Με άλλες επιχειρήσεις της European Trades ΕΠΕ. Το Newsmag αποτελεί μέρος της European Trades ΕΠΕ, ο οποίος, από την ημερομηνία ισχύος της παρούσας Πολιτικής Ιδιωτικού Απορρήτου, περιλαμβάνει ιστότοπους και εφαρμογές όπως οι Wallpapio, Newsmag.gr, Headbangers.gr, aftodioikisinews.gr, yellowpin, athenswest.gr, all24.gr, mediakit και Design Agency (για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ). Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με άλλες εταιρείες της European Trades ΕΠΕ για να σας ωφελήσουμε από δύο απόψεις:
    • για άλλες εταιρείες της European Trades ΕΠΕ, για να μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας, ως πάροχοι υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οδηγίες μας και για λογαριασμό μας. Η βοήθεια που παρέχεται μέλη της European Trades ΕΠΕ μπορεί να περιλαμβάνει τεχνικές εργασίες επεξεργασίας, όπως φιλοξενία και συντήρηση δεδομένων, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ και στοχοθετημένη διαφήμιση, χρηματοοικονομική και λογιστική βοήθεια, καλύτερη κατανόηση του τρόπου χρήσης της υπηρεσίας μας και της συμπεριφοράς των χρηστών για τη βελτίωση της υπηρεσίας μας, προστασία των δεδομένων και των συστημάτων μας και καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam), της κατάχρησης, της απάτης, των παραβιάσεων και άλλων αδικημάτων.
    • Για να βελτιώσουμε τις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε σημαντικές επαφές με άλλους, μπορεί να σας δώσουμε ευκαιρίες να είστε ορατοί και σε άλλες υπηρεσίες της European Trades ΕΠΕ ή να επωφεληθείτε από λειτουργίες μεταξύ των πλατφορμών. Φυσικά θα συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και όπου είναι σχετικό, θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε τέτοια ευκαιρία και θα σας επιτρέψουμε να συμφωνήσετε ή να αρνηθείτε. Παραδείγματα τέτοιων ευκαιριών μπορεί να περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας της European Trades ΕΠΕ, η οποία θα απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη δημογραφική ομάδα που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρει, βάσει των κριτηρίων αναζήτησής σας.

    Μπορεί επίσης να ανταλλάσσουμε πληροφορίες με άλλες εταιρείες της European Trades ΕΠΕ, για νομότυπους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως για εταιρικούς ελέγχους, αναλύσεις και ενοποιημένες αναφορές, όπως και για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους. Μπορεί επίσης να μοιραζόμαστε πληροφορίες χρηστών με άλλες εταιρείες της European Trades ΕΠΕ για να αφαιρέσουμε χρήστες που παραβαίνουν τους όρους παροχής υπηρεσιών μας ή έχουν αναφερθεί για εγκληματική δραστηριότητα ή/και ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αφαιρέσουμε τον εν λόγω χρήστη από όλες τις πλατφόρμες.

  • Για εταιρικές συναλλαγές Μπορούμε να διαβιβάσουμε τις πληροφορίες σας εάν έχουμε εμπλακεί, εν όλω ή εν μέρει, σε μια συγχώνευση, πώληση, εξαγορά, εκποίηση, αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, διάλυση, πτώχευση ή άλλη αλλαγή κυριότητας ή ελέγχου.
  • Όταν απαιτείται από το νόμο Μπορούμε να γνωστοποιήσουμε τις πληροφορίες σας αν είναι εύλογα αναγκαίο: (i) για να συμμορφωθούμε με μια νομική διαδικασία, όπως μια δικαστική διαταγή, κλήτευση ή ένταλμα έρευνας, έρευνα της κυβέρνησης/των αρχών επιβολής του νόμου ή άλλες νομικές απαιτήσεις, (ii) για να συνδράμουμε στην πρόληψη ή την ανίχνευση εγκληματικών πράξεων (με την επιφύλαξη του ισχύοντος δικαίου) ή (iii) για την προστασία της ασφάλειας οποιουδήποτε προσώπου.
  • Για την επιβολή νόμιμων δικαιωμάτων Μπορεί επίσης να μοιραστούμε πληροφορίες: (i) εάν η γνωστοποίηση θα μειώσει τη νομική ευθύνη μας σε μια πραγματική ή επαπειλούμενη αγωγή· (ii) εάν είναι απαραίτητο για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων και των νόμιμων δικαιωμάτων των χρηστών, των συνεργατών μας ή άλλων ενδιαφερομένων μερών· (iii) για να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας μαζί σας και iv) για τη διερεύνηση, πρόληψη ή λήψη άλλων ενεργειών σχετικά με μια παράνομη δραστηριότητα, υποψία απάτης ή άλλες αδικοπραξίες.
  • Με τη συγκατάθεσή σας ή κατόπιν αιτήματός σας Μπορούμε να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, θα καταστήσουμε σαφές γιατί θέλουμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες.Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε μη προσωπικές πληροφορίες (δηλαδή πληροφορίες που από μόνες τους δεν προσδιορίζουν ποιοι είστε, όπως πληροφορίες για συσκευές, γενικά δημογραφικά στοιχεία, γενικά δεδομένα συμπεριφοράς, δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας, σε μορφή μη προσδιορίσιμη), όπως και προσωπικές πληροφορίες σε κατακερματισμένη, μη αναγνώσιμη από τον άνθρωπο μορφή, σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιστάσεις. Μπορεί επίσης να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με άλλες εταιρείες της European Trades ΕΠΕ και με τρίτους (κυρίως διαφημιζόμενους) για να αναπτύσσουμε και να προσφέρουμε στοχευόμενες διαφημίσεις στις υπηρεσίες μας και σε ιστοτόπους ή εφαρμογές τρίτων και να αναλύουμε και να παράγουμε αναφορές για τις διαφημίσεις που βλέπετε. Μπορεί να συνδυάσουμε αυτές τις πληροφορίες με πρόσθετες μη προσωπικές πληροφορίες ή προσωπικές πληροφορίες σε κατακερματισμένες, μη αναγνώσιμες από τον άνθρωπο μορφές, που συλλέγουμε από άλλες πηγές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών βρίσκονται στην Πολιτική Cookies μας.

7. Διασυνοριακές μεταφορές δεδομένων

Η ανταλλαγή πληροφοριών που αναφέρεται στην Ενότητα 6 μερικές φορές περιλαμβάνει διασυνοριακές μεταφορές δεδομένων, για παράδειγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε άλλες δικαιοδοσίες. Για παράδειγμα, όταν η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκονται στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο («ΕΟΧ»), οι προσωπικές τους πληροφορίες μεταφέρονται σε χώρες εκτός του ΕΟΧ. Χρησιμοποιούμε τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή άλλες κατάλληλες διασφαλίσεις για να επιτρέπουμε μεταφορές δεδομένων από τον ΕΟΧ σε άλλες χώρες. Οι τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες είναι δεσμεύσεις μεταξύ εταιρειών που μεταφέρουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και οι οποίες τις δεσμεύουν για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και της ασφάλειας των δεδομένων σας.

8. Τα δικαιώματά σας

Θέλουμε να έχετε τον έλεγχο των πληροφοριών σας, γι’ αυτό σας παρέχουμε τα παρακάτω εργαλεία:

  • Εργαλεία πρόσβασης / ενημέρωσης στην υπηρεσία.Εργαλεία και ρυθμίσεις λογαριασμού που σας βοηθούν να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες που μας δώσατε και που σχετίζονται με το λογαριασμό σας απευθείας εντός της υπηρεσίας. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτά τα εργαλεία και τις ρυθμίσεις, επικοινωνήστε με τo Τμήμα Βοήθειας (Help Desk).
  • Δικαιώματα πρόσβασης συσκευής. Οι πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας διαθέτουν συστήματα δικαιωμάτων πρόσβασης για συγκεκριμένους τύπους δεδομένων συσκευών και κοινοποιήσεων, όπως υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου και τοποθεσίας και προωθημένες κοινοποιήσεις. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στη συσκευή σας είτε για να παρέχετε συγκατάθεση είτε για να αντιταχθείτε στη συλλογή των αντίστοιχων πληροφοριών ή στην εμφάνιση των αντίστοιχων κοινοποιήσεων. Φυσικά, αν το κάνετε αυτό, ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να χάσουν την πλήρη λειτουργικότητά τους.
  • Διαγραφή.Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη λειτουργία απευθείας στην υπηρεσία.

Θέλουμε να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας για το ιδιωτικό απόρρητο. Ακολουθούν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε:

  • Ανασκόπηση των πληροφοριών σας.Οι ισχύοντες νόμοι περί ιδιωτικού απορρήτου μπορούν να σας δώσουν το δικαίωμα να ελέγξετε τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς (ανάλογα με τη δικαιοδοσία, αυτό μπορεί να ονομάζεται δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα φορητότητας ή παραλλαγές αυτών των όρων). Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας πληροφοριών υποβάλλοντας ένα αίτημα εδώ.
  • Ενημέρωση των πληροφοριών σας.Εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβείς ή ότι δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα να τις χρησιμοποιούμε και θέλετε να ζητήσετε τη διόρθωση, τη διαγραφή τους ή να αντιταχθείτε με την επεξεργασία τους, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Για δική σας προστασία και την προστασία όλων των χρηστών μας, μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας πριν μπορέσουμε να απαντήσουμε στα παραπάνω αιτήματα.

Έχετε υπόψη ότι μπορεί να απορρίψουμε αιτήματα για ορισμένους λόγους, όπως εάν το αίτημα είναι παράνομο ή εάν παραβιάζει τα εμπορικά μυστικά ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή ιδιωτικού απορρήτου ενός άλλου χρήστη. Εάν θέλετε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με έναν άλλον χρήστη, όπως ένα αντίγραφο οποιωνδήποτε μηνυμάτων που λάβατε από αυτόν/αυτήν μέσω της υπηρεσίας μας, ο άλλος χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Ιδιωτικού Απορρήτου για να παράσχει τη γραπτή συγκατάθεσή του πριν αποδεσμεύσουμε τις πληροφορίες.

Επίσης, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να δεχτούμε ορισμένα αιτήματα ένστασης κατά της επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών, ειδικά όταν τέτοια αιτήματα δεν θα μας επιτρέπουν να παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς πλέον. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία μας εάν δεν έχουμε την ημερομηνία γέννησής σας.

  • Απεγκατάσταση Μπορείτε να διακόψετε τη συλλογή όλων των πληροφοριών από μια εφαρμογή, εάν την απεγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας την τυπική διαδικασία απεγκατάστασης για τη συσκευή σας. Αν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από την κινητή συσκευή σας, το μοναδικό αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή σας θα εξακολουθήσει να είναι αποθηκευμένο. Αν επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή στην ίδια κινητή συσκευή, θα μπορέσουμε να επανα-συσχετίσουμε αυτό το αναγνωριστικό με τις προηγούμενες συναλλαγές και δραστηριότητές σας.
  • Λογοδοσία Σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων, εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας πληροφοριών. Η αρχή προστασίας δεδομένων στην οποία μπορείτε να υποβάλλετε μια καταγγελία, μπορεί να είναι αυτή της συνήθους διαμονής σας, όπου εργάζεστε ή όπου είμαστε εγκατεστημένοι.

9. Κάτοικοι της Καλιφόρνιας

Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνιας, μπορείτε να ζητήσετε μια κοινοποίηση με την οποία γνωστοποιούνται οι κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που αφορούν εσάς και που έχουμε μοιραστεί με τρίτους για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος. Για να ζητήσετε αυτήν την κοινοποίηση, υποβάλετε το αίτημά σας εδώ. Παρακαλούμε περιμένετε έως 30 ημέρες για μία απάντηση. Για δική σας προστασία και την προστασία όλων των χρηστών μας, μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας πριν μπορέσουμε να απαντήσουμε σε ένα τέτοιο αίτημα.

10. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Εργαζόμαστε σκληρά για να σας προστατέψουμε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αλλοίωση, γνωστοποίηση ή καταστροφή των προσωπικών σας πληροφοριών. Όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρείες τεχνολογίας, αν και λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας, δεν υποσχόμαστε και δεν πρέπει να προσδοκάτε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες θα παραμείνουν πάντα ασφαλείς.

Παρακολουθούμε τακτικά τα συστήματά μας για ενδεχόμενα τρωτά σημεία και επιθέσεις και εξετάζουμε τακτικά τις πρακτικές συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας πληροφοριών, ώστε να ενημερώνουμε τα φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας.

Μπορούμε να αναστείλουμε τη χρήση του συνόλου ή μέρους των υπηρεσιών χωρίς ειδοποίηση, εάν υποψιαστούμε ή εντοπίσουμε οποιαδήποτε παραβίαση ασφαλείας. Εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός ή οι πληροφορίες σας δεν είναι πλέον ασφαλείς, ενημερώστε μας αμέσως εδώ.

Για να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματα και οι πληροφορίες σας προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κλοπή και απώλεια, εφαρμόσαμε ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για την εξεύρεση ελαττωμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ανταμοιβής για την εξεύρεση ελαττωμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

11. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες σας

Διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο τις χρειαζόμαστε για σύννομους επιχειρηματικούς σκοπούς (όπως περιγράφεται στην Ενότητα 5) και όπως επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους. Για να προστατέψουμε την ασφάλεια και για την προστασία των χρηστών μας στις υπηρεσίες μας, εφαρμόζουμε ένα χρονικό περιθώριο διατήρησης ασφαλείας τριών μηνών μετά τη διαγραφή του λογαριασμού. Σε αυτήν την περίοδο, οι πληροφορίες του λογαριασμού θα διατηρηθούν, αν και ο λογαριασμός φυσικά δεν θα είναι ορατός πλέον στις υπηρεσίες.

Στην πράξη, διαγράφουμε ή ανωνυμοποιούμε τις πληροφορίες σας μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας (μετά το χρονικό περιθώριο διατήρησης ασφαλείας) ή μετά από δύο χρόνια συνεχούς αδράνειας, εκτός εάν:

  1. είμαστε υποχρεωμένοι να τις διατηρήσουμε σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους (για παράδειγμα, ορισμένα «δεδομένα κίνησης» διατηρούνται για ένα έτος σε συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις διατήρησης δεδομένων)
  2. είμαστε υποχρεωμένοι να τις διατηρήσουμε για να αποδείξουμε τη συμμόρφωσή μας με το ισχύον δίκαιο (για παράδειγμα, τα αρχεία των συγκαταθέσεων με τους Όρους μας, την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας και άλλες παρόμοιες συγκαταθέσεις, διατηρούνται για πέντε χρόνια)·
  3. υφίσταται ένα εκκρεμές ζήτημα, απαίτηση ή αντιδικία που απαιτεί τη διατήρηση των σχετικών πληροφοριών μέχρι την επίλυσή τους ή
  4. οι πληροφορίες πρέπει να διατηρούνται για τα σύννομα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, όπως η πρόληψη της απάτης και η βελτίωση της ασφάλειας και της προστασίας των χρηστών. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρηθούν για να αποφευχθεί το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού από έναν χρήστη στον οποίο απαγορεύτηκε να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό λόγω μη ασφαλούς συμπεριφοράς ή περιστατικών ασφαλείας.

Έχετε υπόψη ότι αν και τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί για τη διεξαγωγή διαδικασιών διαγραφής δεδομένων σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, λόγω τεχνικών περιορισμών.

12. Ιδιωτικό απόρρητο παιδιών

Οι υπηρεσίες μας περιορίζονται σε χρήστες ηλικίας 18 ετών και άνω. Δεν επιτρέπουμε χρήστες ηλικίας κάτω των 18 ετών στην πλατφόρμα μας και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών. Εάν υποψιάζεστε ότι ένας χρήστης είναι κάτω των 18 ετών, χρησιμοποιήστε το μηχανισμό αναφοράς που είναι διαθέσιμος μέσω της υπηρεσίας.

13. Αλλαγές της πολιτικής ιδιωτικού απορρήτου

Επειδή αναζητούμε πάντα νέους και καινοτόμους τρόπους για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ουσιώδεις επαφές, αυτή η πολιτική μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Θα σας ενημερώσουμε πριν τεθούν σε ισχύ οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, ώστε να έχετε χρόνο να ελέγξετε τις αλλαγές.

14. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, δείτε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Online: εδώ

Ταχυδρομικά:

Privacy Officer
European Trades ΕΠΕ
Πέτρου Ράλη 375
Νίκαια 18450
Ελλάδα