Δύο βίντεο από τον ξυλοδαρμό και την δολοφονία του 22χρονου στη Ζάκυνθο (video)

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού και τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Τα βίντεο καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου.

Τα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr είναι ανατριχιαστικά. Ο άτυχος 22χρονος Αμερικανός τρέχει να ξεφύγει από τους διώκτες του, οι οποίοι καταφέρνουν με κλωτσιές να τον ρίξουν στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να σταματήσουν εκεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον χτυπούν με δεκάδες κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος.

Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν μπορεί να σηκωθεί από το δρόμο.

Όταν οι θύτες καταλαβαίνουν πως ο Μπακαρί είναι αναίσθητος, σταματούν. Κοπέλες που βρίσκονται σημείο και βλέπουν τουλάχιστον δέκα άτομα να χτυπούν βίαια έναν ανήμπορο να προστατευτεί άνθρωπο, προσπαθούν να τους σταματήσουν. Οι σκηνές του ξυλοδαρμού είναι άγριες και κάποια κορίτσια βάζουν τα κλάματα!

Ο Μπακαρί, πεσμένος στο δρόμο, δεν κινείται. Κάποιος προσπαθεί τον συνεφέρει, αλλά είναι μάταιο. Αν και το ασθενοφόρο καταφθάνει γρήγορα (5 λεπτά από τη στιγμή της επίθεσης) είναι πλέον αργά καθώς ο 22χρονος δεν ζει.

https://www.youtube.com/watch?v=LC8Jv1ev0jU

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται η αρχή του καβγά μέσα στο μπαρ, καθώς ένας άνδρας γρονθοκοπεί τον 22χρονο.

Έσπασε τη σιωπή του ο Σέρβος πορτιέρης

Ο Σέρβος πορτιέρης που μαζί με τον Έλληνα μπάρμαν ήταν οι δυο πρώτοι που συνελήφθησαν για το θάνατο του 22χρονου, μίλησε στο protothema.gr και έδωσε τη δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ, όπως ακριβώς τα περιέγραψε και στο δικηγόρο του κ. Θανάση Τάρτη.

«Εκείνο το βράδυ υπήρχε κόσμος στο μαγαζί. Η κοπέλα που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί, σερβικής καταγωγής, αλλά είχε ρεπό, έκανε παρέα με τέσσερις Αμερικανούς μεταξύ των οποίων και το θύμα. Η κοπέλα μιλούσε, έκανε πλάκα μαζί τους και διασκέδαζαν. Στο μαγαζί ήταν και πολλοί Σέρβοι, ένας από αυτούς που τσακώθηκε με το θύμα πήγε στην κοπέλα και της είπε “Τι πας και κάνεις παρέα με τους Αμερικανούς” σε πολύ αγριεμένο ύφος. Τότε το θύμα αντέδρασε λεκτικά και ο Σέρβος αγριεμένος του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Τότε το θύμα βούτηξε ένα μπουκάλι και το χτύπησε στο κεφάλι του Σέρβου. Τότε θυμάμαι άρχισαν όλα.

Η κοπέλα πήγε να τους χωρίσει και το θύμα κατά λάθος τη χτύπησε με τον αγκώνα του και έτρεχαν αίματα από την κοπέλα. Τότε ήρθε να μου ζητήσει βοήθεια και εγώ έτρεξα να τους χωρίσω. Το θύμα πρέπει να είχε πιει, δεν ξέρω πόσο. Πήρε ένα τασάκι και μου το πέταξε γεγονός που το μαρτυρούν πολλοί που βρίσκονταν στο μαγαζί και το είδαν. Το θύμα βγήκε από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει και μαζί του βγήκαν Σέρβοι, εγώ και ο Έλληνας μπάρμαν. Θυμάμαι να του ρίχνω μια γροθιά στο πρόσωπο και δυο τρεις ακόμη στο σώμα, όχι στο κεφάλι. Όταν εγώ έφυγα από το σημείο ένας όχλος Σέρβων και τον χτυπούσε ανελέητα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss