Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης

Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Γρυλλάκης. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε το θάνατο του, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο Νίκος Γρυλλάκης είχε σημαντική παρουσία στην τηλεόραση και σε εφημερίδες.

Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρέτησε με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Ο Νίκος αγαπούσε αυτό που έκανε, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών.

«Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.

Μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ» αναφέρουν στο συλλυπητήριο μήνυμα τους οι συνάδελφοι του.

Θερμά συλλυπητήρια από το ΣΥΡΙΖΑ

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται πως ο Νίκος Γρυλλάκης υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ν. Γρυλλάκη από τη ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη εκφράζουν ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος και οι συνάδελφοί του από το Υπουργείο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου, αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss