«Έφυγε» ο Chris Cornell σε ηλικία 52 ετών!

Δυσάρεστα νέα για τους φίλους της μουσικής και τους οπαδούς των Soundgarden, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, ο Chris Cornell, ένας από τους πιο σπουδαίους rock τραγουδιστές και μουσικούς των τελευταίων τριάντα ετών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Την είδηση μετέδωσε το Associated Press επικαλούμενο εκπρόσωπό του. Χθες το βράδυ είχε συναυλία με τους Soundgarden στο Ντιτρόιτ.

Στη δήλωσή του στο Associated Press ο εκπρόσωπός του Brian Bumberry ανέφερε ότι ο θάνατός του ήταν «αιφνίδιος» και ζήτησε από τα μέσα να σεβαστούν την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται σε επαφή με ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Ο ηγέτης των Soundgarden είχε ιδιαίτερους δεσμούς και με τη χώρα μας, καθώς ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα και επισκεπτόταν συχνά-πυκνά την πατρίδα μας.

Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα τόσο με τους Soundgarden, ως ένας από τους κύριους εκπροσώπους της grunge επανάστασης όσο και με τους Audioslave, παρέα με τα μέλη των Rage Against the Machine.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss