Έκαναν τους ασφαλιστές και τους εφοριακούς και πήραν κοσμήματα και μετρητα

Νέο περιστατικό απάτης στην Πάτρα. Άγνωστοι υποδύθηκαν τους ασφαλιστές και απέσπασαν από μια γυναίκα, χρυσά κοσμήματα. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος των δυο αγνώστων δραστών.

Χθες το πρωί στην Πάτρα προσέγγισαν με αυτοκίνητο 40χρονη Ελληνίδα και με το πρόσχημα ότι είναι ασφαλιστές του γιού της, προκειμένου να τακτοποιήσουν ασφαλιστική του εκκρεμότητα, της απέσπασαν κοσμήματα. Οι δράστες αναζητούνται.

Επίσης, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών.Προχθές το πρωί στην Ζαχάρω, προσέγγισαν με αυτοκίνητο 75χρονη ημεδαπή, στην οποία παρουσιάστηκαν ως εφοριακοί και φίλοι του γιού της και με το πρόσχημα πρέπει να τακτοποιήσουν άμεσα οικονομική εκκρεμότητά του, στην εφορία, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στο Αγρίνιο, ενεργώντας από κοινού και με το πρόσχημα ότι είναι φίλοι εγγονού 81χρονης Ελληνίδας, ο οποίος χρειάζεται άμεσα χρήματα, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας (1.200) ευρώ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss