Εκτός Epsilon η Χριστίνα Λαμπίρη

νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρει το Epsilon τελείως αλλαγμένο τόσο στη φιλοσοφία, όσο και στα πρόσωπα. Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι ένα ακόμα όνομα στη λίστα με τις μη ανανεώσεις συμβολαίων. Το τηλεοπτικό της μέλλον είναι ακόμα άγνωστο όμως φεύγει διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις τόσο με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όσο και με τον Τζώνη Καλημέρη. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης μία κάποια σπόντα μπορεί εύκολα να εντοπιστεί.

Μιλώντας στο Thema People και τον Γιάννη Βίτσα ανέφερε: «O κύκλος του Epsilon ολοκληρώνεται σίγουρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους, τόσο με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, όσο και με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά και όλους τους συνεργάτες των τελευταίων ετών. Έφτασε η στιγμή της ολοκλήρωσης της συνεργασίας.

Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που μπορεί να έχει ενδιαφέρον θα το ξανασυζητήσω. Αυτή τη στιγμή, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα τηλεοπτικά, δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να εξελίσσομαι στη ζωή μου. Αγαπώ την εξέλιξη, θέλω να προχωρώ μπροστά.

Εκτιμώ ότι στο κομμάτι που λέγεται καθημερινή εκπομπή αυτού του περιεχομένου δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ τίμιο προς όλους, τόσο απέναντι στον εαυτό μου, όσο και απέναντι στον εργοδότη μου. Εγώ δεν κάνω τηλεόραση για να βγάζω λεφτά από αλλού.

Είναι η δουλειά μου αυτή. Είμαι δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, γιατί οι πάντες λέγονται πια παρουσιαστές. Άρα, κάνω μόνο αυτή τη δουλειά. Και το λέω αυτό, διότι πάρα πολλοί συνάδελφοι-και αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία-έχουν παράλληλες ενασχολήσεις και δραστηριότητες».

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss