Η Ελένη Δάρρα μιλάει για το Survivor

Η Ελένη Δάρρα αποχώρησε από το Survivor μετά την προηγούμενη ψηφοφορία. Βγαίνοντας, όπως ήταν φυσικό, αμέσως της ζητήθηκε να δώσει συνέντευξη κι έτσι μάθαμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε η Ελένη στο περιοδικό You, η υγιεινή στα ευαίσθητα σημεία ήταν ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που είχε να αντιμετωπίσει. “Ευτυχώς υπήρχε η θάλασσα και μπορούσα να κρατήσω το σώμα μου στοιχειωδώς καθαρό”.

Επίσης αντιμετώπισε προβλήματα υγείας: “Είμαι αλλεργική και από τα τσιμπήματα έφτασα να κάνω ενέσεις υδροκορτιζόνης σε σημείο να ανησυχώ πολύ επειδή είχα δύσπνοια”.

Όσο για το αν τρώνε περισσότερο απ’ αυτό που βλέπουμε; “Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά που ακούτε. Αρκεί να σου πω ότι προσωπικά έμεινα πέντε ολόκληρες μέρες νηστική, πίνοντας μόνο νερό και τρώγοντας καρύδες”.

Σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για τους υπόλοιπους παίκτες, η Ελένη είπε: “Ισχύει ότι ο Πάνος έχει κοιμηθεί εκτός καλύβας. Όχι όμως συνέχεια, ήταν μια συγκεκριμένη στιγμή και ήταν ξεκάθαρα δική του επιλογή”.

“Δεν διαπίστωσα ερωτικές σχέσεις μεταξύ των παικτών. Ήμασταν όλοι σαν αδέλφια που είχαμε τις δυσκολίες μας. Ήταν και οι συνθήκες τέτοιες που δεν είχες όρεξη για αγάπες κι έρωτες”.

“Από τους Διάσημους θα έκανα παρέα σίγουρα με τον ΒΟ, τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη”.

“Ο νικητής θα κριθεί ανάμεσα στο Γιώργο Αγγελόπουλο, το Στέλιο Χανταμπάκη και το Μάριο Ιωαννίδη”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss