Η Ελεονώρα Μελέτη μπαίνει στο Survivor

Είναι οριστικό και σε λίγες ώρες αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι λοιπόν για τις ανάγκες της εκπομπής η παρουσιάστρια θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο ώστε να γνωρίσει από κοντά τους διαγωνιζόμενους και να κάνει τα απαιτούμενα γυρίσματα μαζί τους.

Στην εκπομπή θα προβάλλεται μεν υλικό από όσα συμβαίνουν εκείνες τις μέρες στο ριάλιτι, αλλά και συνεντεύξεις που θα έχει κάνει η Ελεονώρα. Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου και να προβάλλεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι και η Ελεονώρα θα φιλοξενεί στο στούντιο παίκτες που έχουν αποχωρήσει αλλά και πρόσωπα από το εγχώριο θέαμα που θα σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, το στούντιο που θα βγαίνει η εκπομπή ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και έχει γίνει σε συνεργασία των στελεχών του ΣΚΑΪ με υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής, «Αcyn Medya». Αξίζει δε να αναφερθεί ότι για να γίνει το πλατό της εκπομπής ήρθαν από την Τουρκία στελέχη της εταιρείας και σε συνεργασία με τα στελέχη του σταθμού προσαρμόστηκε το σκηνικό, θυμίζοντας μεν την αντίστοιχη εκπομπή της Τουρκίας, αλλά όπως μαθαίνω είναι ακόμα πιο… φαντασμαγορικό.

Τέλος, επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι η μοναδική παρουσιάστρια και δεν θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι μαζί της, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος της εκπομπής, καθώς στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν να είναι «Panorama Survivor» όπως είναι ο τίτλος στην αντίστοιχη εκπομπή που προβάλλεται στην Τουρκία…!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss