Έλληνας βουλευτής σε εκδήλωση της «Ανεξάρτητης Θράκης»

Σάλο έχει προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή Ροδόπης της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Ιλχάν Αχμέτ σε, προ ημερών, εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος «Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» όπου κυριαρχούσαν οι σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης»!

Η εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Φωνή της Ροδόπης» πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαιου 2017 στην Προύσα της Τουρκίας. Όπως έγινε γνωστό, η εκδήλωση έγινε σε μια αίθουσα η οποία ήταν στολισμένη με σημαίες της «Ανεξάρτητης Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης» δίπλα σε αυτές της Τουρκίας και σε αυτή ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τους διοργανωτές, για την σημαντική αυτή εκδήλωση.

 

Λίγη ώρα μετά την σχετική αναστάτωση που προκλήθηκε από το γεγονός, αναζητήσαμε τον κ. Ιλχαν Αχμέτ, εκτός των άλλων για να σχολιάσει και τις έντονες αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγ. Σγουρίδη, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν και το περιβάλλον του βουλευτή μας παρέπεμψε σε γραπτή δήλωση του που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, σε αυτήν την δήλωση του ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» αναφέρει: «Παραβρέθηκα πριν λίγες ημέρες στην Προύσα της Τουρκίας, σε ιδιωτική επίσκεψη συμμετοχής σε μια μεγάλη θρησκευτική τελετή ομόθρησκων μου που διοργανώνει κάθε χρόνο αυτή την εποχή από πολίτες που κατάγονται από την Θράκη. Η διοργάνωση τελούσε υπο την αιγίδα δύο μεγάλων δήμων, της Προύσας και Οσμάν Γκαζί και κλήθηκα να απευθύνω  έναν τυπικό χαιρετισμό. Ξέρω να κρατώ τη θέση μου και να τιμώ τον ρόλο μου ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και δεν δέχομαι υποδείξεις πατριωτισμού και μαθήματα αυτού του είδους από τον κ.Π.Σγουρίδη, που με αυτή την φρασεολογία και την πολιτική τους θεώρηση κάνουν ζημιά στη Θράκη.»

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss