Ενα από τα μεγαλύτερα Swingers club στην Κρήτη με 400 άτομα

Οι swingers αγάπησαν την Κρήτη μετά από το πρώτο τους ταξίδι το περασμένο καλοκαίρι και επιστρέφουν σύντομα. Η πρώτη κρουαζιέρα στέφθηκε με επιτυχία κι έτσι 200 ζευγάρια έρχονται για να ζήσουν στιγμές πάθους κα αχαλίνωτου σεξ σε πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι 400 swingers θα βρίσκονται στην Κρήτη από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου και δεν θα αρκεστούν να κάνουν τις φαντασιώσεις του πράξη μόνο στις σουίτες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους, κυκλοφορώντας γυμνοί!

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το SDC, ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.

Πηγή που μίλησε, λέει ότι σε αυτή τη διοργάνωση δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου  θα διαμορφώσουν τους χώρους σύμφωνα με τις ανάγκες τους, δίνοντας απεριόριστη ελευθερία στους swingers. Μάλιστα, θα διαμορφωθούν και αίθουσες έστις οποίες θα γίνουν ομαδικά όργια, ενώ θα πραγματοποιηθούν και θεματικά πάρτι με ανάλογο dress code.

Οι τιμές για τις 5 νύχτες παραμονής στο ξενοδοχείο από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό δεν περιλαμβάνονται μέσα σε αυτές τις τιμές..

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss