Ενα δάκρυ κύλησε… Posters και συνεντεύξεις με τους συντελεστές, σε ενα γεμάτο συγκίνηση behind the scenes (video)

Ένα νέο βίντεο με πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια του The Last Jedi παρουσιάστηκε τις προάλλες στο συνέδριο D23 της Disney, και είναι ό,τι ακριβώς περιμέναμε (οι φαν του Star Wars ) για να νιώσουμε το αίμα να χτυπά στις φλέβες μας -και τα δάκρυα να θολώνουν την όρασή μας.

Μπορει να μην ξέρουμε (απολύτως) τίποτα για την υπόθεση της ταινίας. Οι ίδιοι όμως οι πρωταγωνιστές της ταινίας, μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας του ιστορικού franchise και κάνουν τον Δεκέμβριο, να φαντάζει πολύ μακριά.

Η Daisy Ridley, που υποδύεται την Rey, αποθέωσε το σενάριο του σκηνοθέτη Rian Johnson λέγοντας «Σε κάποιες σκηνές οι άνθρωποι θα είναι σε φάση “Ω Θεέ μου!”».

Ο Mark Hamill που παίζει τον αγαπημένο Luke Skywalker, ήταν εξίσου εντυπωσιασμένος.

«Ακόμη κι όταν νομίζω πως τα ξέρω όλα, μου παρουσιάζουν πράγματα σχετικά με την ιστορία που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», είπε ο ηθοποιός.

Στο βίντεο βλέπουμε την Rey να προπονείται σκληρά, δεκάδες νέα πλάσματα, τεράστιες εκρήξεις και σκηνές με την αξέχαστη Carrie Fisher που δεν πρόκειται να αφήσουν μάτι στεγνό.

«(Η ταινία) έχει να κάνει με την οικογένεια, και αυτή είναι η δύναμή της», ακούμε να λέει η Fisher στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss