Επαληθεύονται οι προφητείες; Εταιρεία στο Ουισκόνσιν βάζει τσιπάκι στους εργαζόμενους της (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο και πιο κοντά στα έσχατα, σε όσα οι προφητείες μας προετοίμασαν… Μετά την Σουηδία όπου περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι στη Σουηδία πάντως έχουν εμφυτεύσει μικροσκοπικά μικροτσίπ κάτω από το δέρμα τους, έρχεται η σειρά της Αμερικής.

Εταιρεία στο Wisconsin χορηγεί σε ενέσιμη μορφή Microchips RFID στα χέρια των εργαζομένων της!

Η εταιρεία τεχνολογίας Wisconsin Three Square Market έχει «ενισχύσει” 80 εργαζόμενους με το δικό τους RFID μικροτσίπ κατά το τελευταίο έτος και σύμφωνα με την MIT Technology Review, «το αγαπούν”.

Το εμφύτευμα, το οποίο είναι περίπου ίσο με το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, χρησιμοποιεί τεχνολογία Near Field Communication (NFC), που βρίσκεται επίσης σε πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, κλειδιά και smartphones. Αυτή η τεχνολογία θεωρείται «παθητική”, που σημαίνει ότι ο μικροεπεξεργαστής αποθηκεύει δεδομένα που μπορούν να διαβαστούν από άλλες συσκευές, αλλά δεν μπορούν να τα διαβάσουν τα ίδια.

Οι εφαρμογές του τσιπ είναι…. διαβολικά απλές. Από κλειδωμένες πόρτες, στο χωρίς μετρητά εμπόριο, στην παροχή λεπτομερών ιατρικών πληροφοριών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι δυνατότητες είναι φαινομενικά ατελείωτες.

«Είναι απλά ένα τέτοιο κομμάτι της ρουτίνας μου”, λέει ο επικεφαλής  Steve Kassekert.

Και σίγουρα, παρκάμπτουν ανησυχίες για την ασφάλεια – όπως το γεγονός ότι ο καθένας με συσκευή ανάγνωσης RFID μπορεί να νιώθει άνετα μέχρι ένα άλλο άτομο με chip να πιέσει το εμφύτευμά του για να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες. Αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος Patrick McMullan επισημαίνει ότι «παρόμοια προσωπικά στοιχεία θα μπορούσαν να κλαπούν από το πορτοφόλι του, επίσης.”

Δείτε πως λειτουργεί

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss