Έπεσε από τον 8ο όροφο και σώθηκε!

Από θαύμα επέζησε μια γυναίκα που έπεσε από τον 8ο όροφο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τις φλόγες που είχαν τυλίξει το διαμέρισμά της. Η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκρότημα κατοικιών τύλιξε το διαμέρισμά της, με τη γυναίκα να βγαίνει στο μπαλκόνι σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.
Οι γείτονες, που κατέγραφαν την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, απαθανάτισαν και την πτώση της γυναίκας από τον 8ο όροφο που στάθηκε απίστευτα τυχερή μέσα στην ατυχία της.

Από τη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπη με την πιθανότητα να καεί ζωντανή, η γυναίκα βγήκε από το παράθυρο και προσπάθησε να αποφύγει την πύρινη κόλαση.

Δεν μπόρεσε όμως να κρατηθεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού για πολύ και έπεσε στο κενό από ύψος 20 μέτρων. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, με τις αναφορές να θέλουν να νοσηλεύεται σε κώμα.

Από το συγκρότημα διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 9 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, με την αιτία της τεράστιας πυρκαγιάς να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss