Επί πληρωμή τα γεύματα των εργαζομένων στο Apple Campus, “καθ’ υπόδειξη” του Steve Jobs

Τις τελευταίες πινελιές βάζει η Apple στο φουτουριστικό της campus, το οποίο έχει ονομάσει Apple Park και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του.

Η εφημερίδα Wall Street Journal ξεναγήθηκε πρόσφατα στο Apple Park από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και τον επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης Jonathan Ive, οι οποίοι στη συνέντευξη που παραχώρησαν αποκάλυψαν νέα στοιχεία για τους χώρους που θα στεγάζουν 12.000 εργαζόμενους της Apple.

Από αυτά τα στοιχεία προέκυψε μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: οι υπάλληλοι θα πληρώνουν τα γεύματά τους στο εστιατόριο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Apple θέλει να βγάζει κέρδος, αφού θα υπάρχει ένα είδος επιδότησης, ώστε οι τιμές να είναι πιο φθηνές από το κανονικό. Ακόμη όμως κι έτσι, τα γεύματα δεν θα είναι δωρεάν.

Τον λόγο εξήγησε ο Dan Whisenhunt, επικεφαλής του τμήματος real estate, παραπέμποντας στον Steve Jobs και στην πεποίθηση του ιδρυτή της Apple ότι οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν και τόσο την αξία των πραγμάτων που τους προσφέρονται δωρεάν. “Η φιλοσοφία του Steve ήταν πως οι άνθρωποι εκτιμούν περισσότερο ό,τι έχει οικονομικό κόστος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss